nalepka fantka ki lula

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne vem če dam lahko tiste njihove nalepke na avto..

bi blo pa zanim..kaj pravi zakon..maš lahko mahoni avto brez svetlobnih teles na strehi..

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:

..maš lahko mahoni avto...

hysterical-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Dobro si poimenoval policijski avto
smile-1.gif

Itak ne smeš imet. Vem pa, da se je pred leti po LJ vozil en avto v modro beli izvedbi z napisom "POZICIJA" na bokih. To je bilo še v času NEON racerjev.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
hm...mas res..spet.

slabo razmišljam..neki mi ne gre..k da sem pokuru kapacitete za ta..teden..upam, d ane mesec..

btw
nalepke mi še nben ni naredil.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.550
5.684
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Dobro si poimenoval policijski avto
smile-1.gif

Itak ne smeš imet. Vem pa, da se je pred leti po LJ vozil en avto v modro beli izvedbi z napisom "POZICIJA" na bokih. To je bilo še v času NEON racerjev.

Kako leto nazaj sem v šiški videval eno belo astro (ta staro) z plavimi POLICA nalepkami na boku........[censored] jo je mel zmer na enem križišču parkirano pr cerkvi.....sm usakič zatrokiru k sm prpičiu v ovink
10.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
nalepke mi še nben ni naredil.

a si jo potrdil? nisi.

ja unga fiata celo poznam, in so mu policaji težili, ker je imel tisto modro črto in polizia napisano...

sam gledam tele škode od GPG, al kaj je za ena gradbena firma, pa ima tud to modro črto, tko kot policaji... pa se kar vozijo.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
aplauz.gif
Pa mogoče res nisi tako cepljen, kot bi si človek mislil glede na kako tvojo objavo tule gor....
Ampak ne, nisem Softi.
Se vidi na imenu da nisi softi-----------pa tudi softi ni softi v resnici, ali pač?
Pa ti imaš avtar za cesto---softi pa goni v avtarju žago za na cesto-oba sta pa na asfalt usekana
hysterical-1.gif

Sam zdaj nič jasn::::ti nisi softi-jaz nisem softi-----softi menda tudi ni softi----kdu je zdaj softi?
10.gif

POLICIJA===OJ LIPICA-------polcaji mislili da si direktor lipice------zraven pa konjski kolac nariši
hysterical-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.550
5.684
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
sam gledam tele škode od GPG, al kaj je za ena gradbena firma, pa ima tud to modro črto, tko kot policaji... pa se kar vozijo.

zmaga.gif
isto razmišljam vsakič ko kako srečam

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik softi pravi:
haha..bi nosu krompir..da bi srečno in dolgo živel za rešetkami..cviček bi me lahko ubil..
S cvičkom bi lahko zalival rešetke in jih razžrl ter pobegnil.
cheer.gif