A ni pol boljš zenbook. še malo cenejši, pa boljša resolucija, bojda tudi boljši ekran (to moram pa še pogledati, samsunga še nisem videla), baterija po testih tam tam, ostalo pa tudi. Od dimenzij do specifikacij praktično enaka.
Tamle gor eden omenja, da pridejo kmalu s touchscreenom. Kdaj (je to drug mesec ali čez 6)?
Je kaj dorečenega kako bo to zgledalo:
- se bo dala tipkovnica stran ali je to domena vsakega proizvajalca posebej
- (se nanaša malo na prejšnje vprašanje) bo touch screen deloval tudi od priključeni tipkovnici ali samo, če se bo računalo uporabljalo kot tablico
Načeloma mi ni toliko do touchscreena, ultrabook bo moj "delovni" računalnik, za hece imam tudi že androidovo tabletko. Se pa dodatnih featurjev ne branim, če me ne bo veliko stalo (denarja in časa).
Tamle gor eden omenja, da pridejo kmalu s touchscreenom. Kdaj (je to drug mesec ali čez 6)?
Je kaj dorečenega kako bo to zgledalo:
- se bo dala tipkovnica stran ali je to domena vsakega proizvajalca posebej
- (se nanaša malo na prejšnje vprašanje) bo touch screen deloval tudi od priključeni tipkovnici ali samo, če se bo računalo uporabljalo kot tablico
Načeloma mi ni toliko do touchscreena, ultrabook bo moj "delovni" računalnik, za hece imam tudi že androidovo tabletko. Se pa dodatnih featurjev ne branim, če me ne bo veliko stalo (denarja in časa).