nakup sup-a

gregster

Pripravnik
24. avg 2024
50
31
18
Sem nabavil F2 Allrounderja (Lidl akcija) za 219€. Dimenzije 320x84x15. V kompletu je zraven tudi sedež. Po mojem bo OK za to ceno, sploh glede na to, da bo v uporabi max 10 dni na leto. V ponedeljek gre prvič na vodo pa da vidimo. Edino skeptičen sem ker je v kompletu enojno veslo, po mojem laičnem mnenju je za sedež bolje dvojno veslo.
Shrani racun ....

Clancy

Majstr
20. avg 2007
907
443
63
Jaz sem pa za mene in sina, nabavil Aqua Marina Fusion, v Merkurju za 269€ in 10€ bonusa na kartico. Moj prvi sup. Upam, da je kvaliteta zadovoljiva.
Naslednji teden bo že v uporabi na morju.:cheer:

• Všeč mi je
Reactions: Navid

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.777
219
63
Jaz sem pa za mene in sina, nabavil Aqua Marina Fusion, v Merkurju za 269€ in 10€ bonusa na kartico. Moj prvi sup. Upam, da je kvaliteta zadovoljiva.
Naslednji teden bo že v uporabi na morju.:cheer:
Sprašuješ in se tolažiš, če bo kvaliteta zadovoljiva, pa ti je mojster za supe (gregster) že dve strani nazaj napisal, da je "material (debelina PVCja ) med najtanjšimi na trgu, edino Legoni je uspel najdt se tanjsega. Sredica je tako tako, za otroke dovolj tog, ce pa zelis gor postavit desca se pa vse zvija in vdira. Torba, pumpa veslo iz programa ceneje ne gre."

Sej kupi vsak po svoji izbiri, ampak kaj potem sprašuješ, če ne upoštevaš mnenja in rineš v potencialne težave?
Wasup na Petrolu je pa praktično enaka cena, 280 € - pa nimam nič veze s Petrolom, ne z Wasup.

Clancy

Majstr
20. avg 2007
907
443
63
Fusiona imata dva kolega. En ga ima drugo sezono, drugi že četrto ali peto in sta oba super zadovoljna. Izkušnje iz prve roke od nekoga, ki ga poznam mi je najpomembnejše.

Spoštujem delo in nasvete mojstra za supe gregsterja, ampak pozneje sem videl, da je on je tudi prodajalec znamke Wasup, kar pa tudi ni nezanemarljiv podatek. Na splošno pa za prodajalce itak velja, da bodo na vse pretege hvalili svoje, drugo pa bodo dajali v nič. Tako, da jim ne zaupam preveč. Pa naj bodo še tako prepričljivi.

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.224
7.672
113
Tukaj smo, kjer smo vedno slovenci. Ravno se je clovek lotil necesa, tukaj gre pa za otrosko igraco v vecini primerov, že rabi najboljso opremo, ki se je ne bi sramoval vrhunski sportnik tega sporta.

tasca je kupila fusiona 2017 ali 2018 in se vedno dela, kar mu je naloga.