Nakup ročne konzole

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Pozdravljeni

Kupujem ročno konzolo, pa me zanima katera bi bila primernejša? Izbiram med PSP, nintendo DS lite in Ipod touch oz Iphone.

Vsaka informacija dobrodošla.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Kolko sem zvedel, je iphone skoraj primerljiv z psp po performansih.vir: http://iclarified.com/entry/index.php?enid=2595 (med besedilom piše o primerljivosti). Za nintendota pa nebi vedel... Psp ima večji zaslon in namenske gumbe za igranje.Sicer na iphonu ne pogrešaš gumbov , ampak ni primarno namenjen igranju špilov. Če rabiš samo igralno konzolo je pomojem boljše vzet psp ali nintendo.Res pa je tudi, da ne vem kaki so stroški z igrami, na iphona lahko enostavno nalagaš krekane igre. Najboljše pa je, če maš možnost sprobat vse 3 naprave pa se boš pol lažje odločil.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
malcomX, točno tko bom naredu. Na youtubu sem si ogledal na stotine gameplayev. Mislim da je PSP najboljš, kar se tiče grafike, kot tudi ponudbe iger. Tiste nintendo ds igrice zgledajo vsepreveč enako in sicer na osnovi poceni japonskih risank.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Nintendo DS je nadmočen, sploh v navezavi z Wiijem. Odvisno kakšne igre so ti všeč. Nintendo ima v ponudbi več miselnih in inovativnih konceptov, PSP pa ima večjo ponudbo "pop igrc".

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ne razumem kaj te je pri tem šplu tako navdušilo. Sicer ga nisem igral ampak ocene ostalih ki so ga igrali niso kaj preveč navudšujoče.
smile-1.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
sem kupu PSP slim. Naložen ima firmware 3.90-m33. Nekatere piratske igre delajo, druge ne. Zanima me ali bi lahkosam nadgradil na novejši FW, recimo 5.0 in kako, hvala