Nakup rabljenga enoprostorca

Corvette

Majstr
6. nov 2008
421
283
63
S-max mk2 ne dobiš za 13k. Pri nas se začne pr 18k, v nemčiji pa tud isto.
Se mk1.5 prodajajo še kr za 15k
Zgoraj sem prilepil link in bom še enkrat, evo samo za S-Max, potrjena servisna in 1. lastnik, pa normalni km. Taprvi je točno 15k in z okej opremo (avtomatik, navi, AAC ne vem, ali je samo typo ali gre za ACC). Pritrjujem oby-ju, da je bolj smiselno vzeti novejši in mogoče malenkost manjši avto, kot pa obratno. Sploh pri dizlu, upoštevaj Euro6 normo, ki je bolj future proof...

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.083
393
83
2009 letnik, shine 1.6.

pač razlika med berlingotom in C4GP je velika... eno je kombi eno je avto :) če bi v berlingotu lahko kupil vso opremo ki jo imam v c4gp, bi raje imel berlingota, ker še zdej pogrešam drsna vrata in vse to.

Ja, saj to me vleče pri novemu. So naredili precej v to smer. Ogromno varnostne in druge opreme je sedaj možno dobiti. In pa sedeži v tretji vrsti so veliki.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Saj ne morete primerjati C4GP in S-maxa. To lahko storijo samo strokovni nepoznavalci. C4GP je odličen avto, dokler ne probaš vozit S-MAX-a. S max se pelje za par razredov bolje. C4GP si deli zadnjo premo z berlingom. Pa preveč mehek je, nagiba se v ovinkah za moj okus malo preveč. Saj za avtoceste je ampak se je treba voziti tudi po običajnih cestah. Sam pa sicer nebi kupoval avta, pri katerem rabiš lojtro, da lahko očistiš streho.

Malo še poglej kakega Mondeo-ta karavan. To bi že vedel dobiti tam za okrog 14-15000 eur letnik 2015 - 2016 recimo SLO porekla.....
Ali pa Grand C-MAX ki se prav tako lahko dobi za relativno ugodno ceno....