nakup prenosnika

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Te Toshibe so problematične zarad gonilnikov.

Sicer ti tega uvozniki nebodo priznali
grin1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Saj ti ni treba naresti CD-ja. Velika večina novejših računalnikov ima ves potreben software naložen na posebno "restore" particijo. V primeru da se ti kaj pokvari (softwaresko), iz tiste particije ponovno naložiš celoten sistem.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
tud tole particijo je ponavadi treba ustvariti pri prvem zagonu ... vsaj jaz vem, da bi to moral narditi na Acerju

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.433
3.821
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
za lenovo nimam pojma, priporočam pa kakega hpja, ker je kot celota zelo dobra zadeva, za razliko od recimo fuđicu simens, ki mi je tono živcev popil. Hp ima kvalitetno ohišje, dobro tipkovnico in uravnotežen izbor komponent. mojemu nc6320 edino očitam, da je pod kotom slika zanič, moraš skoraj direkt ravno not bulit
frown-1.gif
Pa ne HP-ja no.

Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Kupil tegale:

http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=CACC18BC-5751-EAF6-7097-CF12608A96B1&linkid=15

Sem zadovoljen, vendar..... ali je normalno, da ko kupiš računalnik logično kupiš tudi Okna. Te so že naložena oz. se naložijo, ko ga prvič prižgeš. Kje je CD !??

A nisi iskal poslovnega? Ker če je pa to poslovni prenosnik, sem jaz Fidel Castro.
grin1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ja, na začetku. Sem izbral bolj allrounderja. Za njo bo v redu, saj bo dejansko uporabljala samo Officeova orodja. Jaz bom pa kdaj pa kdaj kak špil odigral. Mislm, da sem dobr kupil.
aja, kupil sem ji pa ga za darilo....
roza.gif

cheer.gif