Nakup prenosnika?

MiranR

Pripravnik
3. sep 2007
225
4
18
Murska Sobota
Yes
rolleyes-1.gif
.

Pongo

Pripravnik
19. jul 2007
644
0
16
Obišči stran
tudi pri anni jih imajo, pa še kje. Precej poceni je zato mi je padel v oči. Nekje prebral da naj bi bila avstrijska zadeva. Predvidevam da izdelana v podružnici na kitajskem
grin1.gif

Pongo

Pripravnik
19. jul 2007
644
0
16
Obišči stran
v njihovem trenutnem katalogu pise za da doplacilo v visini 20Eur dobis +512 MB rama, torej skupaj 1 giga, operacijski sistem pa ni problem, ker ga imam.
cheer.gif

Problem je le v tem, da mi ni vsec če je to pokvarljiva zadeva
uf-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Aha in Hp ima nizek procent pokvarljivosti ane
rolleyes-1.gif
ajde ne seri. Sej Hp je kvalitetna znamka ma daleč od sinonima za dobro kvaliteto, vsaj zame.

HP ima poceni in drage modele. Pri poceni modelih (kar sem največkrat prodal oz. servisiral) VEDNO naletim na kake probleme... Resno, rad bi komu priporočil HPja ker je na papirju za ceno kar dober ampak raje kaj drugega ker potem folk mene gnjavi če stvar ne dela....

Sam pa imam Compaq Evo N620c, kupil za 260EUR in dela BP - ampak te serije (610c ipd) sem večkrat pedenal in nikoli ni bilo problema niti pri 3 leta starem notebooku, zato sem ga mirne duše kupil....

Mogoče je pri HPju dobra roba tista, katera je Compaq izdelava s HP nalepko....

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
ksz

Kako je kaj Lenovo po kvaliteti & pokvarljivosti? Boljši/slabši od HP-ja?
confused-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Boljši jasno...Na tem področju se prehod na kitajske lastnike ni nič poznal.

Top serije Lenovo so nekaj najbolj zanesljivega na svetu, če pa že crkne v garancijskem roku ti pa tud poštimajo instant.

V tujini se pizdijo samo nad časom dostave, ker kupujejo sveže modele in to direkt od IBM/lenovo.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
V kakšni navezi sta sploh IBM & Lenovo? Gre tukaj za budget znamko IBM-a, recimo tako kot da primerjamo Vw & Škoda?