Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Je že kdo kupoval? Nekaj bi naročil. pošiljanje preko cheaperandmore.com.
Imam pa problem ko se želim regestrirati na tesco nevem kater naslov naj izberem pod Main address.
Ja za motorolo gre. Koda deluje. Vendar je problem ker Tesco ne pusti da v registraciji kot priimek napišeš številke katere dobiš pri naslovu... bi bla pa ugodna 120€ s poštnino ter kodo za odkodiranje...
Jaz sem ga naročil za kolega, pri cheaper&more sem se pozanimal, če gre tudi brez unega "mojega" dela naslova, da jim sproročim samo številko naročila, pa so rekli da ja. Bomo videli kako se bo izteklo.
tesco naročiš s kodo... 89 funtov(105€) Unlock ebay -2,5€
c&m pošilka-13,99 EUR(1 kg- zračunano preko njihovega kalkulatorja oz. 9,99€ če je teža 0,5 kg)..
Meni je prijelo normalno.. razen glede imena(c&m) sem se zmenil da je brez številk.
kartica je moja(abanka-visA) naslov sem dal pa angleški.. pa ni bilo problema.
aja naslov za pošiljanje se je dalo na koncu urejati po želji(tudi številke)
Mojega so glede na tracking dostavili na c&m včeraj, zaenkrat na njihovi strani še ne kaže, da bi imeli zame kak paket. Tudi njegov je sigurno še nekje v UK.
Je pa to storitev od BEX d.o.o., tako da mislim, da dostavljajo kar sami. http://www.bex.si/
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.