Osebno menim da ne kupuj posteljnih vložkov po drugih merilih. Pojdi sam v večje centre se uleži pa magar za POL URE=)
Sam boš najbolj vedel kaj ti paše in kaj ne! Vedi da najdražje ni tudi najkakovostnejše in obratno. Odloči se po svojih merilih saj nihče ni enak.
Poznam znance ki so nevem kako prehvlili svoje postelje, vendar po dveh mesecih niti slišati nočejo za spanje. Isto je z mojimi starši. Kupila komplet dormeo (vložek, blazine, itd) Pravita da sta se po 2 mesecih navadila in lahko normalno spet spita, vendar je bilo prvi mesec baje nevzdržno.
Tako da menim, da je Dormeo glede marketinga 10/10, kar se tiče pa ocene samega produkta pa 10/4 (zame nezadostno) starši sploh niso vedeli da Dormeo spada pod TOP SHOP sranje tako da ja...
Moj zaključek; priskrbi si dobro posteljo saj boš na njej lahko več desetletij, spanje pa je še kako pomembno. Ne nasedaj na finte " uh mi imamo pa to..in super spimo..." Pojdi v večje centre se vleži in si v miru vse preglej in se odloči. Z nakupom pa nikakor ne hiti!!
LP, Dejan