Nakup postelje.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Ker je moja postelja že orng zmatrana in se skoraj vsako jutro zbudim z bolečinami v križu, me zanima, kje kupit najbolšo posteljo? Mislim price, performance. Moje želje so pa, da mora biti vsaj 180*200 in ima predale spodaj. Sedaj pa mi povejte svoje nasvete. Vodna, pena memory, trda, srednjetrda, mehka, dvojna jedra itd...Skratka kaj najbolj priporočate?
Hvala

tony

Guru
23. jul 2007
9.750
1.535
113
Za jogi: najcenejši dormeo, ki je tudi najtrši.
zmaga.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Ja budget sem imel do 1500 evrov. Kot sm gledal, je voda dobavljiva za 2000 evrov. Sam pravijo, da treba vodno vzdrževat?
Kar nekja ljudi, mi je odsvetovalo Dormeo!? Zakaj?

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
zato ker je nicvredno sranje z dobrim marketingom. res je trd, ampak ce nisi piscancek z 65kg, bos kmalu spal v jami in te bo se bolj bolelo. dormeo srot je edini jogi ki sem ga imel v zivljenju, kjer me je zjutraj vse bolelo

tony

Guru
23. jul 2007
9.750
1.535
113
Žal, sem piščanc, pol
redface-1.gif

Jebiga, če se ti je dormeo posedel, potem bi te prej poslal na fitnes...
tongue-1.gif

Ob nakupu so mi tudi naredili reklamo, da ga naj na pol leta obrnem (noge h glavi), morda bi pomagalo?
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Kaj pa potem priporočate za maso od 130kg, pa še žena pa še občasno otroci.
Vodna žal ni opcija..

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.141
316
83
Če imaš 130 kg, si verjetno že sam dovolj podložen, tako da lahko spiš tudi na deskah.
wink-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Jebiga, če se ti je dormeo posedel, potem bi te prej poslal na fitnes...
tongue-1.gif

2 metraša boš poslal na fitnes, da bo imel 65 kg?
smirk-1.gif

midva sva sedaj kupovala posteljo, jaz sem hotla dormeo, moj pa ravno zaradi tega posedanja ne. pa sva jogi obračala, pa ni nič pomagalo... po dveh letih je ta jogi ratal za mojga katastrofa.

Sedaj sva naročila pri Marsenu, mnenja po netu so v večini primerov dobra, najboljš pa je, ker lahko en velik jogi sestavijo za vsako osebo posebej trdo.... zame ekstra trdo, za mojga pa srednje trdo. Cena bo sicer solidna, ampak je "tast" zelo zadovoljen sedaj že kar nekaj časa s tem jogijem, zato nama ni tok hudo investirat v to ceno. Obračanje bova imela možnost smer noge-glava in spodaj-na vrhu.

btw... v bližnji prihodnosti bo sejem pohištva in vem, da bo Marsen tudi tam in da bodo talal 25%

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Jaz sem fotru kupil za v kujavnik relativno poceni Jogi, sebi boljšega (beri dražjega) s spominsko peno. Jebela cesta da je un cenejši boljši.
Drugič osnovni Jogi in konec. Pri dražjih se samo preseravajo in študirajo kako zvišati ceno, spi se pa nič bolje.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Kupte si navadno peno kar tudi dormeo je sam da je 5x drazji, postlo si pa tudi lahko das delat mizarju iz pravega lesa da nebo razpadala.

gig

Pripravnik
7. apr 2009
684
11
18
Preveri če se da kak Jogi zdaj dobit ko bo šel Meblo zugrunt, če majo kako odprodajo.
Mi smo lani kupili jogi model Dynamic (žepkasto vzmetenje) in mi ustreza. Ni za pretiravat s trdim ležiščem. Na pohištvenem sejmu v LJ (6-11.11.2012) bo možnost marsikaj sprobat pa se potem lažje odločiš.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Aja pa trd jogi je pac priporocljiv, tiste ki jih je po takem jogiju bolela hrbtenica ali podobno se je za vprasat na cem sedaj spijo.

Drzite se pravilno za mizo pol denva ali manj, pa vas bo zastihalo.

gig

Pripravnik
7. apr 2009
684
11
18
Vedi da ni res, da je trda vzmetnica boljša od mehkejše, ker ne spimo samo na hrbtu. Izbrati moraš sebi ustrezno. Če pa je tvoja teža večja, boš najbrž moral vzeti tršo.