Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
kupujem novega pomivalca, gledam Bosch ki se je do sedaj izkazal za pravo izbiro. Ko primerjam cene doma in v tujni je precejšnja razlika. Ima kdo izkušnje s kako trgovino v AT ali DE, ki velike gospodinjske stroje pošilja tudi v SLO?
sem preveril tega psi24 - nima stroja ki mene zanima + ima relativno drago dostavo.
Sedaj imam ponudnika, ki ima pomivalni stroj ki me zanima, vendar dostavlja samo v Austrijo. Ima kdo kakšno varianto sprejema pošiljke v Austriji v bližini meje kamor bi ga šel sam iskat iz LJ?
Pa ne poštno ležeče, saj avstrijska pošta ne sprejema paketov, ki jih dostavljajo kurirske službe.
uporabnika @sevlje si že vprašal, če ti lahko kaj zrihta?
mogoče res ne bo tako pocen, kot iz tujine.
se pa ne rabiš zajebavat z dostavo, potem garancijo, če kaj crkne...
Če kupiš iz BHS grupe (Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff, ...), velja evropska garancija in samo račun predložiš, katerega si dobil zraven v škatli! Preverjeno.
na koncu sem kupil tukaj https://www.elektroshopwagner.de/, so cenejši od psi24.com, pošiljajo v SLO, poštnina je bila 68EUR, pošiljka pa je prišla 4. dan po nakupu.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.