Nakup pametnih telefonov iz kitajske

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
Citat:
Uporabnik mirkop pravi:
Kako pa je z radiacijo kitajskih telefon? Imajo res toilko višje vrednosti SAR?

https://www.youtube.com/watch?v=wiJrC2TKgrY

ni šanse da ga imam za sebe,ker se ti počasi spodaj jajčke pečejo,ko ga imaš v žepu..tak hudo sevajo
evil.gif

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik kapadimul pravi:
Kako to misliš, da nisem na obe dosegljiv? Dosegljiv sem enako kot pri c6112 na obe sim hkrati. Saj do sedaj nisem opazil drugače.
Ko si na ta starem telefonu govoril po eni številki, in te je v tistem času nekdo poklical na drugo številko, si tudi na drugi bil dosegljiv. Lahko si prevzel klic in dal prvega na čakanje.
Pri novem telefonu si pa na drugi številki nedosegljiv, kadar se pogovarjaš po prvi številki. Torej, govoriš z nekom po prvi številki, drug te pokliče na drugo številko in dobi prijazen odgovor: "številka trenutno ni dosegljiva"

Vsaj mislim, da je ta tvoj novi kitajc samo dual sim stand by, ne pa tudi dual sim active.
Preiskusi in poročaj.

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Pozdravljen.
Res je tako, kot si napisal. Ampak tega nisem opazil, pa tudi moti me ne pretirano. Res, da je mogoče imel samsung, ampak se ni zgodilo pogosto, da bi me na službeno št. klicali, medtem, ko sem se pogovarjal na svoji privat št. ali obratno. Vsaj nisem opazil. Sem danes na tem telefonu poizkusil, kot si napisal, takoj ko sem prekinil, sem dobil sms o zgrešenem klicu na službeno št.

mirkop

Pripravnik
13. mar 2008
103
0
16
Evo moje opazke po 1 tedenski uporabi:
- zaslon: dober, odlično odziven, nima Gorilas Glass
- baterija: zaenkrat odlična, zdrži 2 dni ob normalini uporabi (20-30 minut klicev, WIFI, UMTS, igračkanje...), 1mAh porabe v fazi morovanja
- ohišje: zelo kvalitetno, še nobene praske, se pa vidijo prstni odtisi
- Androdid 4.0.4: še ni bilo napake ali reseta
- procesor: dober, hiter (iger še nisem sprobal)
- WIFI: sprejem odličen in dela BP
- BT: sprejem odličen in dela BP
- GPS: sprejem odličen in dela BP
- Playstore: dela "out of the box"
- ostali apk: delajo BP, tudi handrite pro dela odlično

Splača se kupit ROOT verzijo telefona, ker je že odklenjen in so pobrisane kitajske aplikacije.

Če ima še kdo kako vprašanje me lahko kontaktira na ZS