Zanimam se za nakup namiznoteniške mize tam nekje do 400 Evrov, pa ne tiste čisto navadne. Lesena plošča z obrobo, težka, zložljiva.Toda nikakor ne najdem prave, ki bi bila za v garažo, kamor parkiram včasih tudi moker avto in za na dvorišče, za na sonce poleti in da mi jo le ta ne zvije. Ker imam na dvorišču granitne kocke - tlakovce, bi bil dobrodošla tudi gumirana kolesa, ker plastična popokajo. Tudi ne bi rad kupoval tiste s tankimi melaminskimi ploščami, ker ima odboj žogice čuden zvok. Tudi pri dražjih, ki bi jo mogoče tudi vzel, nima nobena vseh teh lastnosti
.
Moj sorodnik, s katerim na žalost že nekaj let ne govoriva, pa ima takšno. Kupil jo je direktno pri proizvajalcu nekje na gorenjskem, pred leti in še domov so mu jo prišli sestavit. Torej dragi forumaši, če kdo slučajno ve zanje, bi se priporočal, oz. če kdo pozna kakšno dobro mizo, ki bi izpolnjevala naše zahteve, bi lepo prosil za odgovor
.
Lvala in lp.
Moj sorodnik, s katerim na žalost že nekaj let ne govoriva, pa ima takšno. Kupil jo je direktno pri proizvajalcu nekje na gorenjskem, pred leti in še domov so mu jo prišli sestavit. Torej dragi forumaši, če kdo slučajno ve zanje, bi se priporočal, oz. če kdo pozna kakšno dobro mizo, ki bi izpolnjevala naše zahteve, bi lepo prosil za odgovor
Lvala in lp.