Tisto da ima en vijak me sploh ne gane... sigurno ni s tem nobene težave ,drugače bi sigurno kaj spremenili, plus sigurno je notri še vodilo tako da meč ne plava kar tako gor pa dol.
Nič ni narobe ,samo ko mi ponujate hofer in podobne variante ,sigurno niste brali mojih želja. Prvo to ni mala žaga ,saj ima meč 45cm ,in pa celih 6 kilogramov.
Vedno bolj se nagibam k Husqvarni 135. Sem pa opazil da je fino če je žaga letnik ,model 2016. Tu je pokrov verige kovinski ,prej je bil pa plastičen. Tu je pa znala biti težava. Na koncu koncev je pa Husa še za odtenek cenejša od Stihla.
Sem povprašal enega trgovca kateri model prodaja,in mi je takoj odgovoril:
Hallo
Ja das ist das neuste Modell 2016 mit Metalldeckel !
Am 11.10.2016 um 21:59
Nakup v tujini tudi ni problem,če je vse po reglcih.
Sem povprašal kako je z garancijo v Sloveniji v primeru nakupa iz tujine :
Zahvaljujemo se vam za Vase sporocilo.
Garancija je veljavna v kolikor ima stroj izpolnjeno vso potrebno dokumentacijo in je predan v skladu s smernicami Husqvarne.
Mogoče še za koga koristne informacije.
lp
Nič ni narobe ,samo ko mi ponujate hofer in podobne variante ,sigurno niste brali mojih želja. Prvo to ni mala žaga ,saj ima meč 45cm ,in pa celih 6 kilogramov.
Vedno bolj se nagibam k Husqvarni 135. Sem pa opazil da je fino če je žaga letnik ,model 2016. Tu je pokrov verige kovinski ,prej je bil pa plastičen. Tu je pa znala biti težava. Na koncu koncev je pa Husa še za odtenek cenejša od Stihla.
Sem povprašal enega trgovca kateri model prodaja,in mi je takoj odgovoril:
Hallo
Ja das ist das neuste Modell 2016 mit Metalldeckel !
Am 11.10.2016 um 21:59
Nakup v tujini tudi ni problem,če je vse po reglcih.
Sem povprašal kako je z garancijo v Sloveniji v primeru nakupa iz tujine :
Zahvaljujemo se vam za Vase sporocilo.
Garancija je veljavna v kolikor ima stroj izpolnjeno vso potrebno dokumentacijo in je predan v skladu s smernicami Husqvarne.
Mogoče še za koga koristne informacije.
lp