Nakup mobitela (touchscreen)

vanTrax

Zelenc'
19. okt 2009
2
0
1
Živjo... jaz bi vas pa rad prosil če mi lahko svetujete kateri mobitel se najbolj splača kupiti za ceno okrog 300€. Za Itak Džabest paket. Hvala vsem za vaš odgovor !

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Če greš malo čez svojo ceno (349EUR), lahko vzameš članek .

Če pa bi vseeno ostal pod 300 EUR, lahko recimo pogledaš Nokio E71 , ki je pri M@ 229 EUR v redni akciji.

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Opa, pardon, šele zdaj vidim v naslovu, da se išče telefon z zaslonom na dotik. Torej tista Nokia ne pride v poštev.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Dobro bi bilo, če bi specificiral še, kaj pri mobilnem aparatu uporabljaš in pri novem želiš uporabljat. Zaenkrat vemo zgolj za Touchscreen, torej bi imel GPS, WLAN, Smartphone ali ti je za to vseeno, fotoaparat in podobne malenkosti, ki bodo tvoj izbor precej omejile.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Mali oglasi na forumu nižje spodaj ali pošlji ZS.
Edited by Cawo

Nazadnje uredil moderator:

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Izkoriščam kar to temo za prošnjo:

Že nekaj let imam Qtek 9100 in sem z njim na splošno zelo zadovoljen. Ker pa se mu že poznajo leta in ker vem, da nič ni večno, iščem aparat, ki bi bil kar se da blizu temu, kar imam sedaj.
Kaj poleg telefona še uporabljam:
- touchscreen, ki mi precej olajša uporabo
- polnjenje preko USB priklučka
- word za občasne zapiske
- dodaten program za datum in uro
- koledar z opomnikom in zapiski
- povezavo z outlookom na računalu za prenos podatkov

Ostalih njegovih možnosti ne uporabljam, čeprav bi mi kakšen boljši fotoaparat prišel prav, v trenutnem je kakor da ga ni
frown-1.gif

Za vsakršne namige o modelih, ki naj jih iščem, bom zelo hvaležen, če pa kdo prodaja kaj rabljenega in misli, da je primerno zame, pa tudi.

LP

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Ja, res je.
Cena naj bi bila nekje med 100 in 200€
Žal za tako drage zadeve, kakor si jo omenil, nisem preveč navdušen - saj razumeš, ga zgubim, potem se pa sekiram...

P.S.: si pa na nek način prav ti 'kriv', da sem pred leti kupil Qtek-a (MDA) In mi ni bilo nikoli žal.
wink-1.gif

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Najlepša hvala obema za predloge!
Sedaj imam vsaj nekaj usmeritev, da lahko iščem.

Seveda pa še kakšen predlog ne bi bil odveč
wink-1.gif

LP

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Kaj se da na tem telefonu (HTC Touch2) nadgradit oz. zamenjato os?
Mislim na WM7, ko bo prišel, oz. zamenjati z androidom.

Ali maš kaj maš?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
lahko boš dau od androira gor... neki poskusnga je že na voljo, sam je še dost nestabilno... zalaufaš kot exe fajl, reboota telefon in zalaufa v linux načinu pa je
smile-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.495
7.010
113
tale htc touch2 je prav OK in poceni glede na podobne telefone. če že ne bi imela xperie, bi si tole nabavila in prihranila kaki evro.