Ma saj ne vem niti sam več... 16-50 objektiv so itak spljuvali po počasnosti pa slabi sliki ob robovih, 18-55 je isto kao crap... kakšna palačinka 19mm ali 30mm je kao kul, pa teleobjektiv tut kao ni slab. Pa človek ne ve, a bi kaj sploh nabavljal, a bi raje vzel prav trotel-kompakta ali bi vseeno vzel Sony (morda v tej varianti) ali pa Sony Nex 5R body only pa kupit ločeno en ali dva objektia, ali pa morda kar na klasičnega velikega Nikona D3200 recimo za cca 350€ v paketu z 1855 in 55200 (Ali Canon T3 z 1855 in 75300 za 300€...) ali D7000 z 18140 objektivom za dobrih 500€
Samo to so potem velike krave (a kaj ko je Sony z 3 različnimi objektivi spet skoraj isti drek - razen body je precej manjši), ki pa verjetno delajo super slike in se sprijaznim, da imam za sproti slike delat pač telefon
Ali pa za trotlziherco vzamem npr Canona SX160 za 50€
Zdaj že res tuhtam ali raje vzamem D3200/T3 + kompakta ala SX160 in me pride ceneje kot Sony NEX3N, al pa se še in dobim D7000 ali T3i za malenkost več oz. kot NEX5R... sam kaj ko... sem že na začetku povedal, kruha iz fotografije ne bom delal... tudi profi slik ne
Kaj mi sploh preostane?
Še en dan do poti pa čisto zmešan, najbolje da sploh nič ne zapravim
Samo to so potem velike krave (a kaj ko je Sony z 3 različnimi objektivi spet skoraj isti drek - razen body je precej manjši), ki pa verjetno delajo super slike in se sprijaznim, da imam za sproti slike delat pač telefon
Ali pa za trotlziherco vzamem npr Canona SX160 za 50€
Zdaj že res tuhtam ali raje vzamem D3200/T3 + kompakta ala SX160 in me pride ceneje kot Sony NEX3N, al pa se še in dobim D7000 ali T3i za malenkost več oz. kot NEX5R... sam kaj ko... sem že na začetku povedal, kruha iz fotografije ne bom delal... tudi profi slik ne
Kaj mi sploh preostane?
Še en dan do poti pa čisto zmešan, najbolje da sploh nič ne zapravim