Ko sem sam kupoval kolo, sem imel proračun tam med bivšimi 150 in 200 jurčki. Končal sem pri 230. Ampak mi ni žal, ker sem si nabavil kolo ki ima vse kar potrebujem, ki mi ustreza in je fajn! Sem ga iskal pa vsaj 3 ali 4 mesece pa preiskal celo Ljubljano, in 3/4 Primorske...
Sam sem skleptičen do čingulingu znamk, ker včasih so hodili v Palmanovo it v Italijo po bicikel za 15 jurjev. Sej so ga kupili, pa po treh mesecih menjali ležaje v pedalih, po 5 je šla zadnja gred, po enem letu so ga pa v smeti vrgli ker je okvir počil. Še dobro da ni bilo nikomur nič.
Drugače pa sam polno vzmetenega kolesa sploh gledal nisem! Ker tisto kar je poceni je za en drek vredno (morda je bilo par let nazaj za se važit po kakem mestu), kar je pa vredno je pa bilo predrago (600+ jurčkov).
Tako da če trenutno nimaš €, počakaj še mesec ali dva, prišparaj pa si kupi nekaj konkretnega, kot pa da ti bo potem čez kako leto žal in se boš tepel po glavi zakaj nisem počakal in kupil tega ki ima namesto Acera opremo Deore XT, pa namesto pene v prednjih vzmeteh ima olje in zrak, pa namesto V zavor ime recimo diske in tako naprej...
Seveda izbira je pa tvoja!
Lp