Ampak ce si dal 580€ za Italijanskega... to pomeni, da si naredil davcni preksrek (ali pa ga je nekdo drug) ker predvidevam,d a si ga kupil brez davka in potem "pozabil" odvest cesarju, kar je cesarjevega
Jest o tem ne vem popolnoma ničCitat:
Uporabnik Jest pravi:
Ampak ce si dal 580€ za Italijanskega... to pomeni, da si naredil davcni preksrek (ali pa ga je nekdo drug) ker predvidevam,d a si ga kupil brez davka in potem "pozabil" odvest cesarju, kar je cesarjevega
Ali nismo to obdelali že v temi o neverjetnih eBay ponudbah?Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ce bi dal kaksen link, bi se dalo bolj natancno odgovorit... sicer pa si si ze odgovoril... Nekaj od tega, kar si nastel
Citat:
Uporabnik balts pravi:
Mene še nikoli niso vprašali o mojem osebnem dokumentu pri nakupih v italiji. Vedno sem predložil samo podatke od podjetja. Sicer sem vedno dal podatke od podjetja prijateljev z njihovim dovoljenjem. Keš na roke, direktno brez IVE, in to je to. Seveda legalno z računom s podatki podjetja. Lahko bi bil uporabil kar random podatke iz ajpesa... luknja v zakonu? Nihče te tam nič ne vpraša, njim je praktično vseeno al odvedejo tebi al državi. Tukaj pa tudi ni neke muje to prikazati ali pač? Kako je s tem?
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Kolk sem preklel makaronarje v Torri d'Europa, ko se mi je izpraznil akumulator v njihovi garaži. Samo na informacijah v najvišjem nadstropju je ženska znala par angleških besed. Ostalo pa NULA.
da bi ti šele vedu kok je blo pr nas pestro, k je kolegica zgubila listek od parkinga
no pol so nas kr zastonj vn spustili
Citat:
Uporabnik balts pravi:
Mene še nikoli niso vprašali o mojem osebnem dokumentu pri nakupih v italiji. Vedno sem predložil samo podatke od podjetja. Sicer sem vedno dal podatke od podjetja prijateljev z njihovim dovoljenjem. Keš na roke, direktno brez IVE, in to je to. Seveda legalno z računom s podatki podjetja. Lahko bi bil uporabil kar random podatke iz ajpesa... luknja v zakonu? Nihče te tam nič ne vpraša, njim je praktično vseeno al odvedejo tebi al državi. Tukaj pa tudi ni neke muje to prikazati ali pač? Kako je s tem?