Sem vozil oboje, prisegal na Shimano, ko sprobaš Compo je to to, če ti sede, če ti ne, ti pač ne. Podobna debata kot Canon Nikon pa še kakšna.Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Campagnolo je zakon! Imam specialko (Bianchi) že cca 4 leta z Veloce opremo. Km sem v teh letih naštepal sicer bolj malo, nekje 10K, pa mlinček dela brez problema, tiho in precizno kot prvi dan..no ja, tisti tk tk tk tk tk, ko letiš v dolino pa je itak trade mark vsake campagnolo opremeSeveda sem vmes že naredil servis, da sem malo uglasili opremo in zamenjal verigo.
Zelo sem se navadil tudi na triplo, ki mi gre "na nogo" kadar naletim na daljše klance saj hribov načeloma ne maram, če pa že naletim nanj, pa ga rad prevozim v komfortni coni srčnega utripa in tukaj tripla pride konkretno do izraza
seveda ti je campa zakon če drugega sprobal nisi
tripla? to je blo aktualno 10-15let nazaj. zdj je to out. zdaj si omisliš kompakt 34-28. če tega ne zmoreš si pa omisliš gorca.
Vseen bi šel na tvojem mestu mal po trgovinah.Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Na mesec delam 400 km, posamezna vožnja po 30 km, vozim se v glavnem poleti, ko ni mrzlo, kar pomeni max 2k km letno (4-5 mesecev vožnje).
Za to ne dam jurja plus, temveč bi rad ujel nekaj rabljenega, ko se novopečeni kolesar po parih tednih naveliča nove pridobitve.
Izgleda obetavno, m/l je v giant tabeli 53 cm
http://www.bolha.com/rekreacij...clct=1504637862
malo prevec tv gledaš.niso vsi froomi in vsi ne morjo tako vrtet kot on.Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Sem vozil oboje, prisegal na Shimano, ko sprobaš Compo je to to, če ti sede, če ti ne, ti pač ne. Podobna debata kot Canon Nikon pa še kakšna.Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Campagnolo je zakon! Imam specialko (Bianchi) že cca 4 leta z Veloce opremo. Km sem v teh letih naštepal sicer bolj malo, nekje 10K, pa mlinček dela brez problema, tiho in precizno kot prvi dan..no ja, tisti tk tk tk tk tk, ko letiš v dolino pa je itak trade mark vsake campagnolo opremeSeveda sem vmes že naredil servis, da sem malo uglasili opremo in zamenjal verigo.
Zelo sem se navadil tudi na triplo, ki mi gre "na nogo" kadar naletim na daljše klance saj hribov načeloma ne maram, če pa že naletim nanj, pa ga rad prevozim v komfortni coni srčnega utripa in tukaj tripla pride konkretno do izraza
seveda ti je campa zakon če drugega sprobal nisi
tripla? to je blo aktualno 10-15let nazaj. zdj je to out. zdaj si omisliš kompakt 34-28. če tega ne zmoreš si pa omisliš gorca.
Pa malo zadaj si s prenosi. Zarad Frooma je počas standart 32 zob zadaj. Mlinček zmaguje več kot očitno.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ne nabijaj. Celotno kolesarstvo gre v to, da se vrti zadostna kadenca in tudi 11 redne kasete 11/32 bodo, oziroma so stalnica. Ni pa to prišlo s TVja, ampak sem to lepo poslušal na bike fitingu.
Srama ne morem oceniti, ker ga še nisem vozil. Verjetno se ga moraš navadit, tako kot se je blo treba Compe zaradi drugačnega sistema šaltanja gor dol po kaseti. Ni pa verjetno nič slabši, ali boljši od obeh drugih. Spet stvar osebne preference, ne pa da rečeš, da ti je človeku Compa všeč, ker drugega še sprobal ni, ti poznavalec kolesarstva. Pa tista s soro je bla tud močna.
rad bi te videl v klanec tako vrtet kot froom😳
Torej je bilo dobro popravljeno. Nevem zakaj se eni tak bojite poškodb karbona. Če ne poznaš materjala dovolj dobro ne komentiraš popravil. Karbonski okvir je lahko enako močan po popravilu kot pred poškodbo. Razlika je samo v tem, da je kaki gram težji in lahko se vidi malenkost drugačen vzorec zgornje plasti, odvisno koliko se je dalo na vizualni del popravila.Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
rabljen karbonc je oa hec, ker je lahko tako porihtan, da ne bos nasel kje je bilo poceno.
po ravnini lahko tako vrtis.ampak v kaksen dolg klanec pa ne,ker nas vecina ni tako dobro fizicno priravljenih.Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Torej je bilo dobro popravljeno. Nevem zakaj se eni tak bojite poškodb karbona. Če ne poznaš materjala dovolj dobro ne komentiraš popravil. Karbonski okvir je lahko enako močan po popravilu kot pred poškodbo. Razlika je samo v tem, da je kaki gram težji in lahko se vidi malenkost drugačen vzorec zgornje plasti, odvisno koliko se je dalo na vizualni del popravila.Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
rabljen karbonc je oa hec, ker je lahko tako porihtan, da ne bos nasel kje je bilo poceno.
@kstoner zakaj ne? Vse je v prenosih. Če maž pretežke boš težko vrtel.
Citat:
cestno kolo FOCUS CULEBRO
Cena: 600,00 €
Citat:
Uporabnik map pravi:
http://www.11-11.si/kolesarstvo/kolesa/cestna-kolesa1/i_12334_cestno-kolo-giant-defy-1-2016
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
po ravnini lahko tako vrtis.ampak v kaksen dolg klanec pa ne,ker nas vecina ni tako dobro fizicno priravljenih.