Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
No, jaz sem pa za 306 cabrio videl kaj se z njo zgodi pri trku... Nobene pasivne varnosti...
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Če nimaš napake na izpušnem sistemu potem lasten smrad težko pride v potniški del. Iz ceste pa...
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Če nimaš napake na izpušnem sistemu potem lasten smrad težko pride v potniški del. Iz ceste pa...
Citat:
Naj zapišemo takole: če ne uživate v poslušanju drdranja dizla in če vas vonj dizelskega izpuha moti, si Eosa omislite z bencinskim motorjem v nosu (kot se za kabriolete spodobi).
Citat:
Uporabnik Bakki33 pravi:
C3 Pluriel, 1. lastnica, 2009 letnik, 36000km te zanima??
1,6, 110KM, avtomatik, vsa možna oprema za ta model, edini v SLO ta letnik, vijolično rdeča s srebrnimi loki... Cena? Stvar dogovora...Citat:
Uporabnik satelite_mike pravi:
Citat:
Uporabnik Bakki33 pravi:
C3 Pluriel, 1. lastnica, 2009 letnik, 36000km te zanima??
motor? Cena? Barva?
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Pluriel je težki mimosun...
Tukaj je treba ločit med drugim ali celo prvim avtom, ki je cabrio in med vikend igračko.Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
pri kabriu to ni problem,sploh kadar greš rikverc smrdi pa še en problem je pri dizelašu in kabrioletu,hrup ob spuščeni strehu,tako da mene ne bo nihče prepričal v dizla+kabrio,če 2 litra v porabi ne morem prebolet potem tudi ne bi razmišljal o kabrioletu
Citat:
Uporabnik Bakki33 pravi:
Dopovej to njej... njej, ki ji je všeč
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik Bakki33 pravi:
Dopovej to njej... njej, ki ji je všeč
saj ji bo vse jasno, ko jo bo presenetila prva poletna ploha nekje stran od doma...