Citat:
Uporabnik anketa_avto pravi:
Najlepša hvala vsem za čas pri izpolnjevanju ankete.Zbral sem dovolj odgovorov, tako da je izpolnjevanje zaključeno.
Testiral sem bazo pri kupcih BMW in osebnih vrednotah. Spodaj rezultati za pokušino, več pa čez kakšen mesec ali dva, ko bo zadeva končana.
Od 54 analiziranih vrednot, so se statistične razlike pokazale pri teh spodaj.
BMW kupcem je nadpovprečno pomembno : denar in imetje, dobra hrana in pijača, dobri spolni odnosi, moč in vplivnost, osebna privlačnost, prekašanje in preseganje drugih, udobno življenje in ugled v družbi
BMW kupcem je podpovprečno pomembno : družinska sreča ter tovarištvo in solidarnost
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Hah kaj sem pol netipičen BMW fahrer.
Citat:
Uporabnik anketa_avto pravi:
Najlepša hvala vsem za čas pri izpolnjevanju ankete.Zbral sem dovolj odgovorov, tako da je izpolnjevanje zaključeno.
Testiral sem bazo pri kupcih BMW in osebnih vrednotah. Spodaj rezultati za pokušino, več pa čez kakšen mesec ali dva, ko bo zadeva končana.
Od 54 analiziranih vrednot, so se statistične razlike pokazale pri teh spodaj.
BMW kupcem je nadpovprečno pomembno : denar in imetje, dobra hrana in pijača, dobri spolni odnosi, moč in vplivnost, osebna privlačnost, prekašanje in preseganje drugih, udobno življenje in ugled v družbi
BMW kupcem je podpovprečno pomembno : družinska sreča ter tovarištvo in solidarnost
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Tapravi se je oglasil, ti si tudi dinamiÄen voznik ko gledaÅ¡ skozi na cagr porabe.
Žmiguce tud uporabljam, veÄ kot marsikdo, kaj Å¡ele BMW fahrerji. Tem, kjer se kurÄite kako dobri vozniki ste eni pa sploh ne berem, ker je res za bruhat.