Hvala. Ampak ti povem zgodbo z Amzs- Lansko leto pred božičem mi avto ni vžgal. Kot dolgoletni član AMZS prvič po 10 letih pokličem. To je bilo v petek pred božičem. Pride (tisti največji) z nakladalcem in preverja, zakaj avto ne vžge. Ne ugotovi nič samo vergla in želi moj avto naložiti in odpeljati na AMZS in zraven jamra. kakšen revež je in dela sam. Ker v soboto in nedeljo avta nisem potreboval in ker sem predvidevlal da ni kakšna večja napaka, se s tem nisem strinjal. Dogovorila sva se, da pokličem v ponedeljek, ko jih bo več v službi in bo imel več časa. Jaz v soboto zopet verglam, akumolator nov in je ves čas verglal. Pa ugotovim, da se moj voznikov sedež ne da več ustaviti. ta king kong mi je polomil sedež. V ponedeljek pokličem in avto odpeljemo na AMZS. Tam pa konzilij dve uri vergla in ugotavlja napako. Rezultata ni, nakar se po dveh urah pojavi tisti mali, suhi njihov šef in predlaga, da pogledajo varovalke. In glej, varovalka zanič. Ves srečen se vsedem v avto, ko zopet opazim, da gre sedež naprej nazaj in se ne more fiksirati. Povem temu king-kongu in popravljajo moj sedež. Na koncu mi rečejo, da ga ne morejo popraviti in da ga lahko samo fiksirajo. Se vsedem v avto in ga pribijejo. tako imam še danes fiksiranega, ampak ga vozim le sam, ker je hčerka premajhna in ne doseže stopalk, sin pa prevelik in ne more niti sedeti! Rekli so, da je šel neki feder, ampak da bi popravili kar so pokvarili, to pa ne. Poslali swo me k nekem mehaniku. Vidiš to je AMZS.