Nakazovanje prek bankomata?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Ali se da nakazati denar na svoj račun preko bankomata, vem da obstaja plačevanje položnic prek bankomata, tko da če obstaja nakazilo in bi kdo vedel postopek naj kr pove, ker pač banke delajo gospodski delovnik in jih ne ulovim pri delu da bi to storil fizično.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Polozis lahko na svoj račun če to mislis.

Drugače pa je banka v Cityparku BTC odprta do 19 ali celo 20 ure se mi zdi vsak delovni dan.

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Ali se da nakazati denar na svoj račun preko bankomata, vem da obstaja plačevanje položnic prek bankomata, tko da če obstaja nakazilo in bi kdo vedel postopek naj kr pove, ker pač banke delajo gospodski delovnik in jih ne ulovim pri delu da bi to storil fizično.

izbereš funkcijo depozit in polog gotovine, nato dobiš iz bankomata kuverto v katero daš denar...moraš biti pa kar hiter, saj po parih sekundah bankomat že joka da nisi uspešno opravil storitve.

pozdrav.gif

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Jaz večkrat koristim polog na TRR preko bankomata. Do sedaj pri SKB-ju brez težav ...

Izbereš Depozit, polog gotovine na TRR, dobiš ven kuverto, hitro pospraviš bankovce noter in vrneš v bankomat.

Zjutraj je ponavadi že na računu.

(nimajo pa vsi bankomati Depozita ... pri SKB-ju samo tisti ki so pred poslovalnico banke)

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Aha tko je to, pa ni treba nic pisati stevilke svojega racune ker ga ze na kartici prebere?

Torej vzdrzevalec vzame kuverto in na tak nacin se potem ve kdo hoce na svoj racun nakazat ker je bila pac tvoja kartica notr.
Sem pa pri NLB in tako nakazilo hocem narest ker sem dvignil prevec dnarja doma ga pa nocem imeti,
@ Lost: cool mogoce bom sel pa raje kr v city park na banko, nisem vedel da tolk cajta dela, a je NLB?

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
>Sem pa pri NLB in tako nakazilo hocem narest ker sem dvignil prevec dnarja doma ga pa nocem imeti,

Kot ti je že odgovoril predhodnik, daš denar v kuverto in to je to. Nekateri bankomati pa ne omogočajo pologa (redki sicer).

Če položiš do konca delovnega časa banke, je valuta isti dan, drugače naslednji delovni dan.

Na nlb.si pa se najde, da je ob sobotah odprta poslovalnica v Leclercu:
http://www.nlb.si/cgi-bin/nlbw...ta=poslovalnica

V Citiparku pa je, kolikor vem, SKB.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Edino malo smotano je to da ti noben ne garantira koliko denarja si dal notr ce slucajno takrat avtomat kej zategne?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Edino malo smotano je to da ti noben ne garantira koliko denarja si dal notr ce slucajno takrat avtomat kej zategne?

Pa pred kamero mahaj z bankovci za boljši občutek
hysterical-1.gif

Hec

V Cityu je SKB banka, glede NLBja pa ne vem katera je toliko časa odprta, najbolje da preveris na svoji banki.Ampak za polog na račun je vsaka banka dobra, razlika je le v tem , da če bos iz SKB si dal na svoj TRR na NLBju, bodo zaracunali provizijo.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Saj daš denar v kuverto, vsebino kuverte se pa potem v poslovalnici/trezorju komisijsko prešteje in ti gre na tvoj TRR.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Saj daš denar v kuverto, vsebino kuverte se pa potem v poslovalnici/trezorju komisijsko prešteje in ti gre na tvoj TRR.

Ja točno tako ... pa mislim da ko daš kuverto noter, še na kuverto natisne nekaj, saj je slišat tiskalnik :) (verjetno kdo polaga)

Se pa spomnem ko je pred leti ...(ko so uvedli polog na bankomatu) sestra položila denar v bankomat kar brez kuverte
stupid-1.gif
, pa so jo potem kasneje z banke klicali, kako je to položila denar :)

LP

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Nič skrbet za svoj denar, tista dva ki odpirata kuverte sta nonstop pod nadzorom kamere, tako da če je kaj narobe, se gre pogledat kak posenetek.
lp
v 21. stol. pa ja ne morete misliti da ni to nič preverjeno, čeprav je zlorab vse več...

V kolikor pa imate večji znesek za položit pa greste na bančno okence in je..

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Jaz sem svoje čase plačeval položnice prek bankomata, zadevi sta zelo podobni. Pa tudi kak polog se opravil. Načeloma lahko obe omenjeni storitvi dobiš samo na bankomatih matične banke, tiste pri kateri imaš račun. Na kuverto se res nekaj natisne, to je ena številka, ni imen in priimkov.

O posnetkih in preverbah na bankomatih pa nebi preveč razglabljal. Ker sem malce spoznal sistem in tudi delovanje bank ravno v zvezi z bankomati, bom napisal samo to, da sistemu ne zaupam preveč, ker je za moje pojme zelo slab. Mel v familiji en problem z neko reklamacijo, pa sem bil osupel nad sistemom.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Pa si odprl kreg... Jaz pa iz podobnega razloga nimam zaupanja v tuje banke pri nas, pa tudi v naše ne preveč...
Ko enkrat dejansko vidiš da je glavno in edino vodilo čimvečji zaslužek ob čimmanjših stroških na račun tistega, kar zagotavlja hrbtenico poslovanja...

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik absistem pravi:
Nič skrbet za svoj denar, tista dva ki odpirata kuverte sta nonstop pod nadzorom kamere, tako da če je kaj narobe, se gre pogledat kak posenetek.
lp
v 21. stol. pa ja ne morete misliti da ni to nič preverjeno, čeprav je zlorab vse več...

V kolikor pa imate večji znesek za položit pa greste na bančno okence in je..

Ne gre se zato da bi ta dva kej naredila slabo, ampak avtomat, in ce stekne predno naprinta gor na kuverto smo naredili kaj, nic.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Stric, možnost za to je približno takšna, kot da ti bo pedal za bremzo "not padu" ravno tistega lepega večera, ko se za spremembo po avtobanu odpelješ en krog 200 na uro - skratka, šparat živce...
smile-1.gif