Največji kip Jezusa na svetu

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.511
7.703
113
Stari ne bi verjel, maš ljudi ki so v bolnici na infuziji in kisiku pa srfajo po alterju, tko da to je njegova uporabniška dolžnost da tud med čevapi čekira

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik reality pravi:
lej maš ti zdej zlate rokavičke.......

kr se tiče komunista..... ti misliš, da si komunist...... si pa luftar, da ni večjega, res pa je da ti je sistem pri srcu, predvsem zaradi dejstva, da je bil standard približno enak, kar zdaj res ni.....

resnica pa je:

fušeritn pizdek oz samooklicani komunist, ki se je vživel v dedkove pripovedke, u resnic pa holcarstva še z nežnimi rokcami okusil nis......

takih je dost goba... brez brige enden je še na poti ane... noja vsaj dokladi bojo, spet neki zastonj, da boš zadovoljen

Torej kje imaš dokaze in a me poznaš da me obtožuješ da sm luftar. Ne govorim o mojjem dedku ampak o vseh slovanih ki so umrli zaradi krščanstva. Če me pa poznaš pa povej kdo si da vidim od kje vse te informacije. Že spet me obtožuješ za nekaj česar nimaš pojma.

kaj si po tvoje??? nerad sodim ljudi preko neta, ampak neke marljivosti pri tebi nisem zasledil...slovani, ki so umrli 'zaradi krščanstva'...verjetno je bilo to 'povračilo', ker so oni na veliko pobijali prvotno prebivalstvo, med katerim je bilo mnogo kristjanov?
rolleyes-1.gif
Drugače pa nekih posebno množičnih žrtev pokristjanjevanja slovanov ni bilo, vsaj če primerjamo z dogodki v tistih časih...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.256
1.281
113
43
Nerad sodiš a potem takoj presodiš da nism marlčjiv. Me ne poznaš

Normalno da ne. Umrli so samo uni ki so se bojevali proti krščanski veri. Pri nas so bili predvsem pogani in nekaj Italjanov. Ti so se pa pač odselili, ko so slovani prišli v naše dežele in to brez večjih bojev. POkristjanjevanje se je začelo potem ko so bili slovani že dobro naseljeni tukaj. PA da ne govorim še o križarskih vojnah in podobnih bedarijah zaradi te kurčeve vere.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
ne takoj, ampak po vsem tem tvojem pisarjenju se mi ne zdiš ravno nek marljivež. Pa tudi funkcionalna pismenost ni tvoja največja vrlina, kajne?

Kakšni Italijani?????????????? V 5. in 6. stoletju????????? Če misliš Rimljane, do nekih 'večjih bojev' niti ni moglo priti, saj je bila zahodnorimska državna ureditev tedaj že v razsulu, leto 476 velja kot konec zahodnorimske države...bilo je bolj klanje Rimljanov in predrimskega (ne)romaniziranega prebivalstva, predvsem keltskega in ilirskega izvora s strani Slovanov...križarske vojne??? To so se šli vsaj v prvi fazi predvsem luftarji in luzerji, ki so skušali dobiti neko ozemlje oziroma materialne dobrine in oblast na Jutrovem, saj jim to v domačih krajih ni uspelo...pa okej, tudi zmanipulirane množice nižjerodnežev. Samo okej, če o križarskih vojnah govoriš kot o verskih vojnah, ti to še toleriram, debilnosti o italijanih pa ne bom...

Če bi te jaz učil zgodovino, ne bi prišel skozi niti v osnovni šoli. S takšnim 'znanjem' in sposobnostjo razmišljanja pač ne. Pa če sem še tako milostljiv - tudi reproduktivnega znanja nisi zmožen prikazati...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.256
1.281
113
43
Aha povej še kako marljivost lahko primerjaš z pisanjem? In za forumi se pa res ne bom sekiral kako pišem. Edin če forum to izrecno hoče. Pa tud nevem zakaj bi se. Sej živim svoje življenje. In na forumu je res zadna skrb kako pišem...

Sevede da ni bilo "Italjanov" , pač prebivalci iz bivšega rimskega imperija. Lombardi in podobni. Kelti so se tud odselil. Do bojev itak ni priplo ker je bilo SLovanov pač preveč. Hotel sm ti na hitr razložit.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Aha povej še kako marljivost lahko primerjaš z pisanjem? In za forumi se pa res ne bom sekiral kako pišem. Edin če forum to izrecno hoče. Pa tud nevem zakaj bi se. Sej živim svoje življenje. In na forumu je res zadna skrb kako pišem...

Sevede da ni bilo "Italjanov" , pač prebivalci iz bivšega rimskega imperija. Lombardi in podobni. Kelti so se tud odselil. Do bojev itak ni priplo ker je bilo SLovanov pač preveč. Hotel sm ti na hitr razložit.

Jah si pač pisal o svojih zgodah in nezgodah in iz teh sklepam o tebi, jebat ga...

kar se pa tiče tvojega drugega odstavka...'lombardov in odseljenih keltov' se mi niti ne da komentirati, kar se pa tiče razlaganja zgodovine meni s strani, hm, tebe, pa si bom vseeno dovolil komentar:
hysterical-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.256
1.281
113
43
Kot vsak tvoj odgovor se mi zdi. Velik si ti strokovnjak zgleda in se opravičujem tvojemu megaznanju!

Nazadnje urejeno:

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.596
5.182
113
Judje so frajerji, ker so:
1. Svojo zgodovino zapisali v mitih za tisočletja nazaj, kar ima malo narodov.
2. Niso bili nikoli prava velesila, so pa bili nesorazmerna sila glede na svojo velikost v preteklosti in predvsem v sedanjosti. Velike konkurenčne sile s katerimi so se bojevali (in tudi izgubljali) pred tisočletji - Grki, Perzija, Egipt, Rim, so vse neznatne danes proti njim. Vse lahko držijo v šahu.
3. Zunaj Izraela so mi vsi judje, ki sem jih srečal, delovali homogeno in so verjeli v svoj narod in v svojo zgodovino. Tudi, če se ne bo nikoli dokazalo, da je bil David kaj več od malega lopova in malo večjega pastirja.
O krščanstvu pa mi ni bilo nikoli jasno, kako in sploh zakaj, ga je par ljudi moglo in znalo razširiti na Rim in pozneje cel svet. Če bi mi to danes znali, ne bi kar naprej jamrali, da smo mali in se veselili, da smo pravkar izstopili v konec začetka krize.

I

Izbrisan uporabnik #488

Mislim, da smo Slovenci večji frajerji od Židov.

Saj smo dejansko preživeli vse možne oblike nasilja, potujčevanja, utrujanja, domačih izdajalcev itd. pa vendar smo obstali in še obstojamo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.556
5.689
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Stari ne bi verjel, maš ljudi ki so v bolnici na infuziji in kisiku pa srfajo po alterju, tko da to je njegova uporabniška dolžnost da tud med čevapi čekira

Fant vsekakor ima nekaj Jezusa v sebi da takole šloga kaj sem jedel...no saj rezultat je šlogarjem primeren
grin1.gif

jezen.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Mohamed je nauk o islamu celo sam ponesel po prav tako velikem koncu sveta.
grin1.gif

In nič se ne bojim, da bo čez par desetletij podobno uspelo še komu.
Vera v neko bitje, ki živi v internetu, vtipkaš par črk ter ponavadi točno ugane kaj si mislil. Obstaja polno pričevanj ljudi, da so vtipkali samo eno črko, ter dobili besedo, ki so jo iskali. Če to ni čudež.
shocked-1.gif

Malo zadevo še nadgradiš s "znanostmi" kot so astrologija, numerologija, homeopatija... da izpade resna.
Potem pa rabiš samo še eno naivčino kot je recimo Pahor, da to postane državna vera. Najameš največje spamarje da gredo po svetu in te prepričajo v to. Če te ne zanima, te pa nataknejo na kol. Evo, pa imaš.
cheer.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Ok, torej še enkrat.

Kako je lahko neka oseba prevarant, če dela tisto v kar verjame? Je prepričan v to, da obstaja in tako tudi živi.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
In verjame, da je hodil po vodi? čeprav ni.

Kje pa je dokaz, da je sam verjel, da je hodil po vodi??? Jaz sem tudi 'stal' na vodi...en pilot je bil zapičen v dno in je bil tik pod gladino. Seveda sem stal na njem, nek opazovalec bi pa lahko mislil, da stojim na vodi, čeprav nisem in vem da nisem, niti ne verjamem v to, da lahko stojim na vodi.