najugodnejša banka za podjetje?

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
Torej, kot ze v naslovu teme, me zanima, katera banka je trenutno najugodnejša, najbolj flexibilna, ter ima dobro aplikacijo za spletno poslovanje.

gledam volksbank, sparkasse, raifaiseen, unicredit.

Izkusnje?

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
To se strinjam, ni pa flexibilna, ter spletna app je poden...
bonk.gif

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
525
109
43
Citat:
Uporabnik unknown_user pravi:
To se strinjam, ni pa flexibilna, ter spletna app je poden...
bonk.gif

Kak za koga. Sem bil prej na SKB in je spletna banka od DH zame dosti boljša. Razlika v ceni pa takšna, da se mi sedaj samo
aplauz.gif
...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.443
113
Kakšen pa je postopek, da d.o.o. preseli račun na drugo banko?

NLB je pričela za nakazila preko Proklika zaračunavati 0,95 EUR provizije, pri DH je to kolikor gledam 0,30 EUR? Ali prilive zaračunavajo?

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Kakšen pa je postopek, da d.o.o. preseli račun na drugo banko?

Kakšen če pa bit?? Pač odpreš račun na drugi banke in preneseš poslovanje na drug račun....verjetno neko obdobje traja vse skupaj (npr. če imate že stiskane glave dopisov s starimi trr-ji ipd., če imaš prodajalno pač priklopiš pos terminal od druge banke, malo težje je če ima podjetje pri nlb kredit in pogojujejo uporabo trr-ja in je to povezano s kakšnimi kaznimi ipd., v tem primeru je pač potrebno vzeti kredit drugje)

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Te teme o najugodnejši banki so že boleče...preglej si kako staro, to pa admin naj izbriše, jih je že preveč...

Sicer pa vidim, da si že sam dobro seznanjen, kaj zdaj hočeš sploh izvedeti? Da ti drugi poiščejo informacije, ki se z lahkoto najdejo na spletu?

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
med drugim me zanimajo izkusnje z spletnim bancnistvom..Npr Abanet od A banke ne podpira placevanja v tujino v drugi valiti kot EUR in ce delas s tujino, se pocasi najes, da moras vsako placevanje v USD ali GBP urediti na salterju..
uf-1.gif

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
461
41
28
Sam imam DH in naredimo več kot 95% posla s tujino. Provizije so nizke, med valutami se lahko menja v sami aplikaciji, tudi plačuje se lahko v drugih valutah. Spletna aplikacija je super.

Edino kar me moti je da nimajo dokumentarnega inkasoja vendar obljubljajo, da ga bodo do konca leta imeli.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Delavska hranilnica brez debate, drugje me trenutno ne prepričajo s svojimi oderuškimi cenami.

sad

Guru
24. avg 2007
21.174
9.810
113
Sam sem malo preverjal kakšen teden nazaj. Dejansko je Delavska hranilnica hitro več kot pol cenejša od nekaterih, ki se imajo za ''ugodne''. Recimo nekatere banke ti kasirajo vse živo: prilive, polog denarja na račun, itd. Samo da kasirajo. JE pa res, da nima DH kakšnega fancy vmesnika, lahko tudi pozabiš na kakšno mobilno bančništvo. Ampak, če ti to ni prioriteta potem nimaš kaj dosti razmišljat. Se pa je treba zavedat, da s tem filaš sindikate.