Najslabši filmi :)

B81

22. jul 2007
36.954
10.510
113
The Hostel

FIlm sem začel gledat, potem malo preletel in razmišljal, zakaj take filme sploh snemajo in kdo to sploh gleda
bonk.gif

Goran_r

Pripravnik
18. okt 2007
165
0
16
Lost in Translation
Charlie's Angels: Full Throttle
No Country For Old Men
Sin City, Death Proof, Planet Terror (večina filmov Quentina Tarantina)
V for Vendetta
Mumija 3
El Mariachi, kot je že bilo omenjeno
The Day the Earth Stood Still, tudi že omenjeno

Matrix 1 je bil pa res dober film... nekaj novega. Nad 2. in 3. delom pa sem bil razočaran.

Pa še komentar enemu, ki je napisal, da ne gleda filmov, ki imajo oceno na IMDB pod 6... jaz se malo "bojim" pogledati tudi marsikaterega, ki ima oceno nad 8, ker so ekstremi v drugo smer.

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
The Hostel

FIlm sem začel gledat, potem malo preletel in razmišljal, zakaj take filme sploh snemajo in kdo to sploh gleda
bonk.gif

pa ti nisi normalen! Tarantina šimfat? Pol moreš bit minimalno kvalificiran režijski kritik. Hostel? Jebeno močna alternativa grozljivkam ala scream in ostale jajce.

poglej se drug del pa sporoči.

pulp fiction si gledal?

B81

22. jul 2007
36.954
10.510
113
Nima veze kdo je, posnet film o takem klanju je za moje pojme blesavo do amena.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Strip Academy
stupid-1.gif

Poison Ivy
Redline
Taxi (prvi je še kr ok)
Ne vem naslova, neka bedna grozljivka kjer na koncu filma enmu freak dojenčku odrezan prst v gobec porine.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Nima veze kdo je, posnet film o takem klanju je za moje pojme blesavo do amena.

Zato so pa posneli še dvojko, ker je tako blesav do amena.

Že prvo ko se spraviš gledat njegov film si moreš rečt; te stvari se enostavno ne dogajajo, to je fikcija.

Sicer pa so grozljivke za določen spekter gledalcev, in težko bo katera imela 8,5+ oceno, ker folk danes nezna ocenjevat filmov.
Zakaj bi ta film bil recimo slab moji mami? Zato, ker je dost krvi pa pobijajo študente. Zakaj je kul meni? Ker ima tarantino tak
prfukjen način ponazarjanja, zmagovalec kaj se tiče detajlov (prideta v hostel, pa se zadaj na TV vrti Pulp Fiction), v diskoteki
uporabi "domačo" dance glasbo, avtomobili mafijozov, sam izgled le teh, ideje o orožjih,...

Poglej recimo grozljivko Turistas, zelo podobna tematika. Ima tut slabo oceno, vrjetno ker ni nobenega znanega igralca, ker
zgodba sama je dobra.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Ne vem naslova, neka bedna grozljivka kjer na koncu filma enmu freak dojenčku odrezan prst v gobec porine.

To je pa Wrong Turn 2.

mx, turistas ima samo dobro temo za film, vse ostalo, od zgodbe do lokacij snemanja do slabe igre igralcev pa je podn.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
The Hostel

bonk.gif

pa ti nisi normalen! Tarantina šimfat? Pol moreš bit minimalno kvalificiran režijski kritik. Hostel? Jebeno močna alternativa grozljivkam ala scream in ostale jajce.

poglej se drug del pa sporoči.

pulp fiction si gledal?

Pulp Fiction nima nič s Hostlom. Če se je filma dotaknil Tarantino, še ne pomeni da je le ta dober.

Butaste grozljivke s hektolitri krvi in brez razumne zgodbe pa so kvečjemu za butaste američane in osebe mlajše od 14 let, ki jih te zadeve še strašijo.