Najprestižnejša oprema v stanovanju?

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Paron - recimo za dnevno, spalnico, otroško sobo - če želiš slovensko robo.
Za kuhinjo pa recimo kak dober mizar, ki je boljši kot pa kuhinje iz salonov. Ni pa nujno zmerej.
Kopalnica - najboljš, da dobiš majstra, ki zelo kvalitetno polaga ploščice, ki ti svetuje, kakšne ploščice in potem robo sam nabavljaš, on ti pa položi pločice, vgradi tuš kabino/banjo. ...

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Mali popravek: robo sam zbereš, nabavlja naj jo pa mojster, ker je razlike med 20% in 8,5% davkom.

Drugače pa... kar se kopalnic tiče poglej Grohe, pa kake italijanske ploščice (jaz pravkar zaključujem nabavo te kombinacije pri Grosan (črnuče, LJ), kjer so znali res super tudi svetovati.

Več pa ti niti ne morem pomagati (čeprav sem v fazi celovite prenove), ker sam ne iščem prestiža.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Pohištvo od Stilesa?
če bom kdaj velik, lep in bogat, bo sigurno v hiši stiles.
Kopalnica, Hm. Sem šel v trgovine, izbral nama všečne ploščice, poklical majstra in to je to.

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Lahko vprašam znanca, ki je pred pol leta prenavljal hišo. Za pipo pri bani v kopalnici je dal 7k EUR, tud mene zanima kera firma dela tak drage pipe
smile-1.gif

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Za pipo pri banji dal 7K€? UFF... Mene bo komplet tuš prišel nekaj žez 2k€, pa se sprašujem, če mi kaj manjka (kaka celica), pa umivalniška pipa v kopalnici je tudi nekaj pod 600 (a sem jo uspel znižati na 300 pa nekaj. In se mi zdi do zelo veliko... A sedaj prenavljam za naslednjih 20 let in je določene prioritete potrebno postaviti (v kopalnici se pa dan tako začne, kot konča).

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
za kopalnico pojdi v krismo, tam je vse lux:)
kuhinje pa.. nevem.. bulthaup?