Najem Vile v Istri cez celo poletje

AUDI21

Zelenc'
12. okt 2010
2
0
1
Pozdravljeni,

mene pa zanima, ce kdo kaj ve oziroma koga pozna, lahko tudi nepremičninsko agencijo, ki bi oddajala vile v Istri za 2 do 3 mesece cez poletje.
Idejo imam, da bi najel vilo na relaciji med Porečom in Pulo, ki bi imela bazen zunanji zar, ograjeno teraso oziroma vrt ter bila primerna za 5 člansko družino.
Nekako ne bi šel čez 6000eur za celotni najem s stroški. Torej 2000eur na mesec.

Slišal sem že, da slovenci tako najemajo hiše po istri vendar ko poguglam nekako nič ne najdem. Lansko leto sem z nekom klepetal, ki je imel podobno najeto vilo za 1200eur za en mesec.

Najlepša vam hvala za vse odgovore in nasvete.

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Jaz poznam eno osebo,ki oddaja dve vili...ponavadi je zdaj ze prepozno za najet za celo poletje...drugace cena je 250/300€ na dan
Tko da za 1200€ na mesec ne pricakovat ne vem kaj,ker stvar dol laufa in povprasevanje je ogromno

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.661
6.704
113
pri taščici
Tudi meni se zdi 1200 evrov precej ugodno za vilo. Mogoče nekje 50km v notranjosti. 20 m od obale z "lastno" peščeno plažo med borovci pa zagotovo ne boš dobil po taki ceni.

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.735
5.897
113
Ti pričakuješ ceno 6000 eur za 3 mesece??
shocked-1.gif

Boš že za en mesec moral skoraj tolko odštet. Če se seveda pogovarjamo o vilah. Moraš vedet da 1200 eur ljudje plačujejo za 10 dni v kempih v mobilnih hiškah, ki imajo kvadrature le desetino, kot bi jo rad imel ti.

AUDI21

Zelenc'
12. okt 2010
2
0
1
Cisto razumem, da bi bila cena prenizka za tako vilo tik ob morju ampak ce pa je kaksnih 8km v notranjost istre pa mislim, da je 2000 eur mesecno ze zelo veliko. Razumem da v kampih kjer je dnevni najem in pa seveda prvovrstna lokacija s svojo plazo restavracijami cistimi wcji cena podobna ali celo visja. Tukaj pa pricakujem, da bi svoje rjuhe prinesel pa na koncu seveda tudi plačal za čisčenje vsega.

hvala za odgovore

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
se zelo motis....vecina istrskih vil je v notranjosti,oz 10 km in vec od morja....npr casa Buscina je v avgustu 2300€ na teden....za denar ki ponujas oz si pripravljen placat ti,pa kr pozabi na vilo....razmisljaj o apartmaju ker tisto zna bit dosegljivo
vile so extra luksuz,upam,da se tega zavedas

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.284
811
113
primer: krk mesto, 60m2 + terasa, apartma, nova oprema,... cca 1000 mesečno na roke, vsaj 4 meseci najema. ne oddajamjst tega, samo take so baje cene

za vilo oz. hišo pa pomoje cena krat dva, seveda ni lokacija čisto ob obali, za ene 6jurjev bi kr mogu dobit ene 100m2 kilometer od obale seveda brez bazena
smile-1.gif

lp

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Glej vile so razprodane ponavadi cez celo sezono.
Lastnica dveh mi je rekla,da gre predvsem za visoko sitiurane goste (anglezi,rusi,nemci in skandinavci),ki predvsem iscejo miren in kvaliteten dopust.
Med drugim nudijo tudi cattering servis hrane ali dostavljajo hrano iz trgovine v vilo.
Niso struktura gostov,katera napolni hladilno torbo z pivo in se cel dan kuri na soncu...
Stvar funkcionira in povprasevanje je ogromno

Nazadnje urejeno: