V bistvu se pa tudi jaz zelo strinjam z uporabnikom tesfalar! Si kar pač si, tudi na poročni dan. Ampak nekateri niso zadovoljni s tem kar so
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
Za moje pojem se na lepo, mirno, civilizirano poroko pelješ s svojim avtom.
Oziroma rukneš še en konjak, zapališ kubanko ter se usedeš spredaj/zadaj in te pelje priča/brat/kolega/fotr.
Tole onaniranje na enourno furo z nekim plehom, ki ga evidentno ne boš imel nikoli in nikdar, pa je IMHO pubertetniško.
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
V bistvu se pa tudi jaz zelo strinjam z uporabnikom tesfalar! Si kar pač si, tudi na poročni dan. Ampak nekateri niso zadovoljni s tem kar so
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
A ti bi potem šel na poroko v japankah pa kratkih hlačah?
Če se že drugače full napedenajo, zakaj pa še avto ne bi imeli nobel?
Upam, da se ti ne bo pregrela po poti do poroke.Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jaz se bom na svojo poroko pripeljal z r5 turbo
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Gre se zato, da se pelješ v nečem nenavadnem, nečem, kar si boš še dodatno zapomnil, ker če greš s svojim navadnim avtom, je pač, kar je. Jaz bi šel tudi s fičotom, takim, ki smrdi noter po starem in pol bi ga nažgal po stari cesti proti obali 120, da bi me premetavalo noter, prah bi se dvigal, smrdelo bi po motorju, mislil bi si, da grem 250 in tega ne bi nikoli v življenju pozabil in za poročni dan bi bil skupek vsega nepozaben.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Drugače pa za top foro in poroko bil bil en tovornjak- šlepar., mislim da ima en unga ameriškega kenwortha al neki, spedenanega u nulo, pa ko ma rože gor zgleda odpiljenoKontakta žal nimam, videl sem samo slike od enga daljnega znanca.