KSZ
Ok, da gremo malo nazaj na temo
.
Ta teden se mi je imenik totalno sfižil na outlook.com in po precej zabitem času, da sem imenik iz večih kopij spravil skupaj, mi preko outlook.com spet ni syncal celotnega imenika. Celo tako je bilo, da sem ga v Outlook uvozil in mi je potem četrt imenika zbrisalo dol.
V glavnem imenik sem potem syncal na Lumio 950 preko iCloud računa in dela (zaenkrat) odlično. Žalostno. Takoj ko najdem še malo časa bom prestavil še koledar in sem z outlook.com storitvijo zaključil.
Imam pa vprašanje za uporabnike iCloud storitve: ali je syncanje imenika in koledarja konsistentno in pravilno? So kakšne težave (tudi bile)?
In glede na vedno večje sranje z Nokio bom očitno tudi dokaj kmalu presedlal komplet na iPhone, ker je škoda mojega časa in živcev.
Tako da, če bo kdo v prihodnosti prodajal kakšno šestko ali sedemko (minmalno 32GB, najraje 64GB) naj mi javi na privat. Preferiram sicer 7-ko, pa preverit še moram, ker bo verjetno morala biti kar plus
.
PS: Ko tole pišem mi je koledar iz outlook.com hipno posinkalo na 5S-ko, na Lumio 950 mi ga pa noče.
PS2: A lahko kje v LJ na istem mestu vidim 6, 7, SE in 7 Plus?