Najdražji perlator za pipo na svetu oz. prodajanje megle v FB sponzoriranih oglasih?

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
Sem prisel enkrat k ta starim glih na koncu pranja mozganov enega prodajalca za sesalce. Moja dva sta ze podpisala in dala aro 100€.
Prodajalec je ravno 10min pred mano odpeketal. Tolk jim je zmesal in opral glavo, da rabita un sesalc za 2500€. Ko sem nasel isti sesalec za 650€ na netu, sta takoj skenslala narocilo....100€ seveda nista dobila nazaj...ampak, dobro, da sem prisel pravi cas.
Enkrat je ena prodajala sesalec pa pri nas....sem ji rekel, da ne bomo kupili in tudi podatkov od nasih sorodnikov ne bomo dajali...me je prepricala, da mi naredi predstavitev...sem ji povedal, da tudi po predstavitvi ne bomo kupili.
Je se kar vstrajala....no, cel jogi nam je posesala globinsko, na koncu sem ji rekel, da ne bomo kupili in tudi, da podatkov ne damo od ta starih mojih in od zene...cutil sem, da ni pricakovala tega, kljub temu, da smo ji veckrat ze na vratih na zacetku povedali, da ne bomo kupili sesalca....
A je zenska bila iz Domzal in vozi Audi a6 karavana? Nam je tudi jogi ocistila vseh prsic.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Ne vem, kak avto je mela, niti iz kje je bila...smo v stanovanju na nasprotni strani vhoda...

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
Resnica je verjetno drugačna: vseeno samo kakšen zelo "bolan" tole kupi, ampak taki ponavadi nimajo denarja (dedkov in babic pa ni na FBju). Bi si upal stavit da ni več kot enega prodal, kar pomeni, da še FB reklame ne bo pokril, kaj šele da bo pokril čas pisanja žlobudravščine in šel na Bali na dopust za ta denar.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Ja, samo en "bebo" na FB kupi ta "karkoli že je" za 45€, babi in dedi pa dasta 10.000€ in več, da bo vse "zrihtano", ko jima nekdo pride na vrata in ju "....." ko...

Ta "bebo", predvsem zato, ker je cele dneve na FB-ju in na spletu, niti ne more kupiti predmeta za 65€.

Ta "bebo" namreč niti nima denarja, da bi aza kakšno stvar dal 65€. Zato NIKOLI v življenju ne bo kupil nekaj za 100+ evrov.

Ne bo kupil prav zato, ker je CELE DNEVE na spletu in posledično NIMA denarja. Niti ga NE BO imel... Ker je cele dneve na spletu.
Začaran krog, razen če crkne/ukinejo splet...

profimedia-0434670959.jpg

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113

Očitno starejši NE HEBEJO kaj prida Cukerbergovega Fejstbukovega, niti ne interneta.

Imajo prav in so glede odvisnosti od spleta v primerjavi z mladimi bistveno bolj pametni, pa tudi modri, kajti KRUT izračun kaže, da BO povprečen uporabnik spleta med svojim desetim in 60-im letom pokuril na spletu okoli 6 let. :bonk::bonk::bonk::bonk::bonk::bonk:
Desetina lajfa torej ADIJO.

Desetina lajfa, da zveš, kakšno rit ima Kardašjanka in kaj je rekel kakšen uporabnik na Alterju in širše?

suznji_zaslona.jpeg

I

Izbrisan uporabnik #9334

Dej, Johan, v naših cajtih so pa Sante Barbare vrteli.

Star pregovor pravi, da je sreča v družini, če je dec zdrav, babnica pa da ima dosti dela.
Jaz osebno izjemno verjamem temu, da bo držalo.

Ker - danes npr. babnice niti pod približno nimajo dosti dela.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Kar mozoljast sem ratal, ko je šefuka razlagala, ko so obravnavale Dinastijo : "Juuu, jaz jo tako rada gledam, ko so tako lepo oblečeni".

:nigladek: - Babnica je najlepša, ko je slečena! Še lepša pa je, ko ima tisti selotejp čez žnable.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Zgleda da lažejo na dnevniku potem.

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
857
113
v bistvu ta napoved ni zrastla na dnevniku, ampak so povzeli članek iz angleškega the guardiana, nanaša pa se na britanske uporabnike facebooka. in dejansko ta napoved ni bila tako napačna...

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.705
3.315
113
Danes se mi je spet prikazal ta oglas. Ima zanimive metode, ena ženska, ravno tako iz Brežic s katero sta FB frenda mu na veliko pritrjuje in hvali zadevo, čim se pojavi kakšen z vprašanjem. Na FB stran sem mu zapisal par krepkih in vse je bilo v roku 5 minut pobrisano in blokirano... Imamo sploh kakšen inšpektorat pristojen za te zadeve?