najcenejsi telefonu z zaslonom na dotik

tamau

Zelenc'
21. nov 2008
28
0
1
Zanima me, katere kaj priporocate in pa da so poceni? Ker je vedno vec takih telefonov, je sedaj tudi mozno dobiti rabljenega za 100€ recimo. Zanimajo me vasi predlogi.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Čist odvisno, kaj bi raje: WM al UIQ?
Recimo, M600i je neka vrjanta med ugodno/relativno vred zadevo...
Odvisno, kolk €€€ je na razpolago, pa če rabš GPS, Wlan, ... ?

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hojla!

Če nisi preveč zahteven, bi jaz za ta denar definitivno vzela M600. Na bolhi jih dobiš že od 70 eur naprej... Ali pa, če pogledaš za kakšnim P1. Nekateri jih tudi že prodajajo po smešno nizki ceni...
sprasujem se.gif

Lep pozdrav, pa
roza.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Po kakšni logiki??

Spraševal je po najcenejšem Touch telefonu. Vmes je samo omenil rabljene in njihovo ceno. Ne potrebujejo vsi telefona z OS.

Trenutno na trgu je najboljša izbira za uporabnika, ki išče telefon z zaslonom na dotik, Cookie. Hiter, odziven, dovolj funkcij, poceni. blizu temu je tudi Samsung F480.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Nikjer ni omenil, da ne rabi pametnega telefona. Pa dvomim, da lahko dobi kukija za 100 eur, nanjižja cena trenutno je 160 eur. Prej p1i.

Sicer pa sem mu samo predlagal tak, kot je on napisal , torej premalo podatkov. Danes je že tolko telefonov, da res oreš nekaj vedet, kaj nucaš in za kaj ga boš uporabljal.

20. okt 2008
327
25
28
Kako pa se kaj obnese LG Cookie za občasno brskanje po netu, glede na to, da podpira le GSM omrežje. Sam imam trenutno povsem zastarelega a legendarnega T610, kjer je tovrstno početje (seveda preko Opere mini) za
uf-1.gif
, pa me zanima, če net vseeno deluje precej hitreje ali pač ne ??

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.665
9
38
Ljubljana- okolica
Več jih je kot misliš.. pa še več jih bo...Veliko lokalov jih ima.. Pa skoraj ni mesta ki nebi imel vsaj en wi-fi hot spot. + to ko greš v tujino(morje) se enostavno priklopiš in srfaš, zastonj brez da plačuješ drage prenose podatkov.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Jap, v tujini je teh zastonjskih wifi spotov koliko hočeš, tudi pri nas pa se počasi prebuja zadeva in v vsakem malo večjem slovenskem mestu je možnost dostopa do omrežja. Naslednji moj fon bo definitivno z WLAN-om.