Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Vsekakor je najcenejši Telemach
Če je govora o vseh treh storitvah ni kaj razmišljat: Telamach, digitalni trojček S.
Kaj vsebuje:
- Analogno kabelsko televizijo
- Digitalno televizijo - osnovni paket
- Internet s hitrostjo 1024/512 kbps
- Digitalno telefonijo
SKUPAJ: 25eur
in še znebiš se Telekoma, a ohraniš številko.
Za primerjavo T-2 (s Telekomovo telefonijo):
- Telekom telefonija 12eur
- T-2 internet 1024/256 kbps 14eur
(ni televizije)
SKUPAJ: 26 eur
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Že res, da je kabelski najcenejši, ampak T-2 se gre pa dumping, kajne?Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
No ma T--2 ne bo se sel v stecaj. Z nekaj manevri so se izognili pogojem za stecaj, katere so izpolnjevali. So pa pac zadevo povlekli na naslednje leto....
Ostanimo pri temi:
Najcenejsi je sigurno kabelski sistem (ko gledamo vse tri storitve hkrati)
Spet lažeš in zavajaš.Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:Tocno tako. Koncno si napisal nekaj resnicnega. Poglej stroskovno upravicenost paketa na optiki 100/100 za 20 €???
LP
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Tocno tako. Koncno si napisal nekaj resnicnega. Poglej stroskovno upravicenost paketa na optiki 100/100 za 20 €???
LP
Stecaj pa tak. Ni kaj, dobro si se naucil na Telekomu nategovat ljudi.Citat:
Tam so v glavnem natepavanja, ne pa napoved stečaja, torej se ni treba preveč obremenjevati s tem.
EDIT: bolj me skrbi za Telekom. Podatki za prvih 9 mesecev so baje "neverjetni", pridejo pa na plano v naslednjih par dneh. Upajmo, da ne bodo oni tisti, ki bodo šli v stečaj!
Citat:
Moj strah je bil neupravičen, ampak to je dobro, ne slabo.
Citat:
Ne natolcevanje, strah. Meni je en "dobro obveščen" vir rekel, da bodo objavljeni tričetrtletni rezultati katastrofa. Odtod moj strah, saj v nobenem primeru ne maram videvati folka na cesti, neodvisno od tega, a so rdečuhi ali črnuhi.
Citat:
Spet lažeš in zavajaš.Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:Tocno tako. Koncno si napisal nekaj resnicnega. Poglej stroskovno upravicenost paketa na optiki 100/100 za 20 €???
LPPaket 100/10 je toliko.