najcenejsi internet za dedka

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.530
435
83
467716-post_slo.gif

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Primzi, praviš, da imaš telefon in TV že zrihtan – tako kot stari ljudje ponavadi ne marajo sprememb (čeprav ok, če hoče internet, tvoj dedek ni kar kdorkoli
wink-1.gif
, bi rekla, da to pusti, pa mu predlagaj siol začetek. Ne glede na zgornje prerekanje, jaz imam s Siol internetom že več kot 10 let dobre izkušnje. Ravno zdej imajo namreč akcijo Spravi dedija in babico na net in lahko dobiš Wii!

Fajn je to, da ti pridejo priklopit in potem tudi oni poskrbijo, da dedku pokažejo, kako se internet uporablja. Torej bo tvoji enostavnosti zadoščeno, samo imej računalnik tam, ko pridejo priklopit, pa verjetno oni vse uredijo. Pri mojem dedku bi bilo so super, ker mene nikol noče poslušat, če mu kaj kažem, tujce pa vedno (bivši profesor
wink-1.gif

Skratka, ti dobiš za 49 € Wii, on pa šolanje in prve tri mesece za 15 €. izbiraš pa med tremi hitrostmi, sem lih newsletter dobila.

Če ti nebi Wiija , bi ga jaz!
smile-1.gif

PS: kako drugače češ psa tehtat , če nimaš Wii-ja.
bonk.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Predrago!

Dedek bo po prvih treh mesecih SAMO za SiOL internet plačeval 26€, medtem ko pri Telamachu dobi vse tri oz. štiri storitve za 25€. Zelo jasno!

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
949
91
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Vsekakor je najcenejši Telemach

Če je govora o vseh treh storitvah ni kaj razmišljat: Telamach, digitalni trojček S.
Kaj vsebuje:
- Analogno kabelsko televizijo
- Digitalno televizijo - osnovni paket
- Internet s hitrostjo 1024/512 kbps
- Digitalno telefonijo
SKUPAJ: 25eur

in še znebiš se Telekoma, a ohraniš številko.

Za primerjavo T-2 (s Telekomovo telefonijo):
- Telekom telefonija 12eur
- T-2 internet 1024/256 kbps 14eur
(ni televizije)
SKUPAJ: 26 eur

Tebi pa dogaja. Kar naenkrat je Telemach najcenejši. Ni dolgo tega kar je bil T2 prepoceni, sedaj je pa Telemach najcenejši.
evil.gif

Sem pa zadnjič nekje bral intervju z novim direktorjem Telemacha, ki je jasno povedal, da Telemach nikoli ne bo najcenejši, sedaj pa tole.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
No ma T--2 ne bo se sel v stecaj. Z nekaj manevri so se izognili pogojem za stecaj, katere so izpolnjevali. So pa pac zadevo povlekli na naslednje leto....
Ostanimo pri temi:

Najcenejsi je sigurno kabelski sistem (ko gledamo vse tri storitve hkrati)
Že res, da je kabelski najcenejši, ampak T-2 se gre pa dumping, kajne?
aplauz.gif

Tocno tako. Koncno si napisal nekaj resnicnega. Poglej stroskovno upravicenost paketa na optiki 100/100 za 20 €???

LP

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Tocno tako. Koncno si napisal nekaj resnicnega. Poglej stroskovno upravicenost paketa na optiki 100/100 za 20 €???

LP

Saj bi lahko za to ceno dali tudi 300/30, pa kaj. Raje poglej povezave v tujino pa da vidimo, koliko takih paketov spravijo sočasno v svet. Bore malo. Čisti PR in nič drugega.

Približno tako, kot bi ti za ceno Cliota prodali McLarna a kaj, ko bi ga lahko 300km/h vozil le po lastnem dvorišču, ki ni prav veliko in zanimivo, po cesti bi šel pa največ 100.

NN ne mi trobit, da ne drži, vsaj enkrat priznaj, kar je res, si boš vsaj malo popravil kredibilnost, ker trenutno zveniš, kot kakšen star zagret Kumrovčan. Za ideale ginu budale.

Nazadnje urejeno:

janezpesec

Pripravnik
6. jan 2008
487
0
16
Citat:
Tam so v glavnem natepavanja, ne pa napoved stečaja, torej se ni treba preveč obremenjevati s tem.

EDIT: bolj me skrbi za Telekom. Podatki za prvih 9 mesecev so baje "neverjetni", pridejo pa na plano v naslednjih par dneh. Upajmo, da ne bodo oni tisti, ki bodo šli v stečaj!
Stecaj pa tak. Ni kaj, dobro si se naucil na Telekomu nategovat ljudi.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Ne natolcevanje, strah. Meni je en "dobro obveščen" vir rekel, da bodo objavljeni tričetrtletni rezultati katastrofa. Odtod moj strah, saj v nobenem primeru ne maram videvati folka na cesti, neodvisno od tega, a so rdečuhi ali črnuhi.
wink-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Ne natolcevanje, strah. Meni je en "dobro obveščen" vir rekel, da bodo objavljeni tričetrtletni rezultati katastrofa. Odtod moj strah, saj v nobenem primeru ne maram videvati folka na cesti, neodvisno od tega, a so rdečuhi ali črnuhi.
wink-1.gif

Hja, če katastrofo gledaš s tvoje perspektive, verjamem, da si imel črne misli.
tongue-1.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.530
435
83
Saj to je slabo.Dobiček na pol s tem da so se le nekateri stroški dvignili. Ni videti nekih izstopajoče velikih investicij preko amortizacije. Če pa so zadnji meseci morda še bistveno slabši se pa iz poročila ne vidi.
Kar bi radi pa prodajat nočjo - HD primeren za baker do cca. 2 km (cca. 10Mbps). No morda je tudi nabavna cena resnično (pre)visoka. V oči mi je stopilo veliko povečanje TV naročnikov ob tem padcu dobička. Sicer podrobneje nisem gledal niti to kar je objavljeno. Na hitro sem videl da neke medomrežne povezave in delo predstavlja največje povečanje stroškov.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:Tocno tako. Koncno si napisal nekaj resnicnega. Poglej stroskovno upravicenost paketa na optiki 100/100 za 20 €???

LP
Spet lažeš in zavajaš.
d055.gif
Paket 100/10 je toliko.

Eno nulo prevec sem zapisal. Nenamerno. Kill me
smile-1.gif

Bistvo je bil point
smile-1.gif