najcenejsi internet za dedka

Primzi

Majstr
1. sep 2007
1.060
108
63
Kaksen je najcenejsi in najenostavnejsi internet narocit za dedka.

Pri hisi je telekomov telefon in pa kabelska ljubljanskega kabla.

Povdarek na enostavnosti - prinesem skatlo je vsetam kamor jo je treba vstekat in vtaknem mrezni kabel v racunalnik.

LP P

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.658
6.702
113
pri taščici
trojček.... bo definitivno najcenejši, sploh če ni klepetulja na telefonu...
pri upc (kablu) ga imaš za 22 oziroma 25 (ne vem če še lahko naročiš navadnega trojčka) , pri siolu pa za nekaj evrov več (čeimaš optiko, če pa nimaš pa še za nekaj več)

Sam imam trojčka od upc za 22 (net 1Mb, osnovna tv in telefon) , dela OK....je pa res da sem telefon uporabljal samo kako leto... sedaj džabest....

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik Primzi pravi:

Povdarek na enostavnosti - prinesem skatlo je vsetam kamor jo je treba vstekat in vtaknem mrezni kabel v racunalnik.

LP P
Vsekakor je najcenejša rešitev T-2 VDSL: če se ohrani Telekom telefonijo, je 1/256 interneta le 14 Evrov mesečno. Vštekaš kabel v modem in je dedek že online!

Nazadnje urejeno:

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Tam so v glavnem natepavanja, ne pa napoved stečaja, torej se ni treba preveč obremenjevati s tem.

EDIT: bolj me skrbi za Telekom. Podatki za prvih 9 mesecev so baje "neverjetni", pridejo pa na plano v naslednjih par dneh. Upajmo, da ne bodo oni tisti, ki bodo šli v stečaj!

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Nekaj bo na temu, ker so mi danes nekateri ZELO jamrali in spraševali za službo pri T-2
wink-1.gif

Še prejšnji teden pa so me dražili z stečajem T-2 ,...
rolleyes-1.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Vsekakor je najcenejši Telemach

Če je govora o vseh treh storitvah ni kaj razmišljat: Telamach, digitalni trojček S.
Kaj vsebuje:
- Analogno kabelsko televizijo
- Digitalno televizijo - osnovni paket
- Internet s hitrostjo 1024/512 kbps
- Digitalno telefonijo
SKUPAJ: 25eur

in še znebiš se Telekoma, a ohraniš številko.

Za primerjavo T-2 (s Telekomovo telefonijo):
- Telekom telefonija 12eur
- T-2 internet 1024/256 kbps 14eur
(ni televizije)
SKUPAJ: 26 eur

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.530
435
83
T2 UMTS, če je signal. 10€ + 4€ za telefonijo. Ni pa ravno pritisk na 1 tipko da zadeva 100% dela, če ni modema in gre prek telefona... Za starejšo osebo verjetno ni rešitev. Definitivno pa najcenejša varianta komunikacije pod alpami.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Primzi pravi:

LP P

KLIK
wink-1.gif

Razen, če je dedek pristaš youtub-a
grin1.gif
, mislim mogoče zaradi hitrosti.

Lp.

Nazadnje urejeno:

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
Javno znani milijonski dolgovi, ampak v stečaj bodo šli vsi drugi. Saj ne rečem, Telekom ima nedvomno svoj del težav, ampak za prav vse na svetu pa gotovo ni kriv – ker bi bil nenazadnje potem kriv tudi za vse dobro in po možnosti še za fuzbal. Kar se mene tiče, imam na obeh kolege, pa še na Telemachu, pa so mi čez plače zaenkrat jamrali samo na T-2.
Jaz imam, mimogrede, mamo na Telekomu, pa nima težav.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
No ma T--2 ne bo se sel v stecaj. Z nekaj manevri so se izognili pogojem za stecaj, katere so izpolnjevali. So pa pac zadevo povlekli na naslednje leto....
Ostanimo pri temi:

Najcenejsi je sigurno kabelski sistem (ko gledamo vse tri storitve hkrati)

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
No ma T--2 ne bo se sel v stecaj. Z nekaj manevri so se izognili pogojem za stecaj, katere so izpolnjevali. So pa pac zadevo povlekli na naslednje leto....
Ostanimo pri temi:

Najcenejsi je sigurno kabelski sistem (ko gledamo vse tri storitve hkrati)
Že res, da je kabelski najcenejši, ampak T-2 se gre pa dumping, kajne?
aplauz.gif