NAJCENEJŠI AVTORADII

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Da se še jaz malo pridružim.
tongue-1.gif

Tud sam sem pred nakupom novega avtoradia. Trenutno še imam Blaupunkta Modena CD52, ki je stal takratnih 83kSIT in zdaj po tolkih letih je crknil samo gumb za štelanje glasnosti. Radio je res super in ga niti približno nebi menjal, če ta tipka že ne bi skoraj čisto odpovedala. Ja, pa malo me tudi USB vhod, mp3 in BT mikajo pri novem radiu.
tongue-1.gif

No vglavnem. Ko sem zadnič bil v Bigbangu mi je trgovec reko, da se v rangu do 200€ najbolj splača kupit Pioneerja, ker so cena in specifikacije še nekako najbolj uravnovešene. Sam sem sicer nekaj razmišlal tudi o Alpine ampak tisti do 200€ nimajo USB vhoda.

Kako je zaj tukaj vaše mnenje? Kupiti Pioneer al kaj drugega v tem rangu (200€)?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Osebno v tem rangu res Pioneerja (sploh če ga prek bolhe uzameš) oz če je tuner bolj pomemben pol Blaupunkt.
Alpine da imaš kaj od njega bo dražji
smirk-1.gif

Je pa seveda stvar okusa..

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Zdaj glih gledam nekaj TAKEGA

BT ima sicer dokupljiv ampak to ni tak hudo važno. V prvi meri mi je USB pomemb, ker nimam namena pečt CD-jev z mp3-ji
grin1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Js sm prek e-baya nabavil Alpina za celih 105 ewrow s postnino vred....star leto in pol, kot nov, dela brez problemov.....

beyond

Pripravnik
14. avg 2007
174
0
16
Brežice
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Zdaj glih gledam nekaj TAKEGA

BT ima sicer dokupljiv ampak to ni tak hudo važno. V prvi meri mi je USB pomemb, ker nimam namena pečt CD-jev z mp3-ji
grin1.gif

Tuki maš še en dober radijo in sicer tudi alpine, ki za male denarje špila odlično. Preverjeno pri kolegu. Tudi z usb ključka zlo hiter prebere.
LINK

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
Sem tudi sam mislil dolgo da je pa Blaupunkt neka kvaliteta in potem za njimi dolgo nič. 2 Blaupunkta sta mi crknila. Pri enem gumb za glasnost in display (svinjsko pregrešno predrag san francisco), pri drugem pa je prednja ploščica letela dol sama od sebe. Ponavadi tako, da jo je ujel tisti ki je sedel za zadnjem sedežu. Če sem jo pustil čez noč gor, sem pa zjutraj v vsakem primeru najprej odprl zadnja vrata, poiskal ploščico in šele pol sedel v avto. Zdaj mam pa spet nazaj kenwooda 877, letnik 1998, ki predvsem dela. sicer pa bi za ta denar kupil Pioneer, za pol manj pa kak LG ali čungalungo iz Lidla.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sej že kar nekaj let zgleda, da Pioneer in Alpine nimata konkurence. Pustimo seveda audiofile s Beckerji, Nakamichiji ipd.

Res je, da ima Blaupunkt še vedno najboljši radijski sprejemnik, ampak okvare so pa res problem. Meni pri zadnjem včasih CD-ja ni ven porinilo oz. ga je tak, da sem ga komaj z nohti potegnil ven. Na enem prej se je pokvaril mehanizem, ki počasi spusti ploščico in je vedno ''padla'' dol, kasneje pa je začela še ploščica padat iz železnega nastavka.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Ja moj Blaupunkt je zaj star ene 5 let, od tega je kako leto stal na polici in ko sem ga ponovno zmontiral je začela tipka jebat. Prej pa je blo kul.

Tak, da zdaj, ko sem novi radio kupoval sem se odločal med Alpine in Pioneer.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Sej že kar nekaj let zgleda, da Pioneer in Alpine nimata konkurence. Pustimo seveda audiofile s Beckerji, Nakamichiji ipd.

Res je, da ima Blaupunkt še vedno najboljši radijski sprejemnik, ampak okvare so pa res problem. Meni pri zadnjem včasih CD-ja ni ven porinilo oz. ga je tak, da sem ga komaj z nohti potegnil ven. Na enem prej se je pokvaril mehanizem, ki počasi spusti ploščico in je vedno ''padla'' dol, kasneje pa je začela še ploščica padat iz železnega nastavka.

Ti, a becker pa misliš, da kaj bolje dela in da ne crkne? Crkne pa ni žive duše, ki bi to pri nas popravljala.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Seveda crkne, vem tudi da so cene astronomske in je treba pošiljat v Nemčijo ali Francijo (ter čakat potem 2 meseca
rolleyes-1.gif
).

Pravim glede zvoka, ne glede okvar. Nakamichiji pa so tudi žal postali znani po okvarah, je najboljše kupit kak starejši kasetar, samo kaj naj človek počne s tem dandanes...

Sicer pa je tema o najcenejših avtoradijih, jaz sem pred 4. leti kupil Pioneer 4800 in še zdaj dela kot urca, moteč je edino njihov vrtljivi gumb, ki ne prime, če ga hitro zavrtiš. Razumel bi, da bi imel zaščito če bi ga hotel prehitro dat na glas, ampak včasih hočeš hitro na tiho dat, pa moraš počasi vrtet. Pa še vedno niso porihtali različnih glasnosti vhodov - pri CD-ju se da nastavit gain, ampak samo na več, je pa CD že tako glasnejši od radia
rolleyes-1.gif