hanzi..ključ je najbolje (do)kupit. Tisti original je običajno klump. Ključ dobiš v vsaki štacuni z rez. deli (meni ta teleskopski super služi...mislim da so koli 16 EUR)
Dvigalko sem kupil tarkat v A-cosmos (Lj, na celovški, ob AC obroču..kjer prodajejo Mazde oz. je zraven zav. Slovenica - cenitev škode).
Mislim da je bila 130 EUR (s popustom), sem pa vzel takrat najboljšo od teh, kar jih je bilo v štacuni (torej so bile ostale cenejše..pa vse isti proizvajalec)....mi je pa dal možakar, ko sem vprašal ali je kaj popusta na gotovino...30 % skonto
(najprej sva govorila po telefonu).
So pa bili vsi modeli (ene tri verzije) na nivoju, moja ima še zraven 'stopalko' kjer lahko že na njej dvigneš avto, kar ne gre, pa še z ročem. Bolj je važna stabilnost (robustnost) le te, vključno z naležno površino.
Sicer pri meni naredi 3 x 4 lifte na sezono (2 x letno), pa ko jo poeljem po tlakovcih ropota ko da gre vlak (cca. 30 kil)...samo je bomba zadeva - eden boljših nakupov.
V glavnem toplo priporočam dobro dvigalko!
Držat mora veke vekom (glede na pogostost uporabe)...pa če pogeldaš čez palec...v kolikor boš fit, boš menjal dokler lahko (do 70 leta, dlje?
)...torej koliko 30, 40, 50 let? Tako da..se splača imeti dobro orodje pri hiši.