Najcenejša banka danes

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.034
3.706
113
Mi imamo Deželno banko, ker smo pač s kmetov, zaenkrat nobenih pripomb, ker imajo malo bankomatov so dvigi v Sloveniji brezplačni, provizija pri spletnem plačilu naloga/položnice pa je 29 centov. Imajo tudi veliko poslovalnic.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
čez kakšno mejo? Če vidim pravilno je tudi po 1.8. naročnina na plus paket 3,49€? Recimo unicredit ponuja podobne paket - master - za 5,99€.

Jaz tudi nisem videl podražitve vodenja računa.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
Zdaj je 3.15, od avgusta naprej pa 3.49. Se nedolgo nazaj je bilo 2.30 EUR. Cisto NLBjevski ratujejo. Glede na padajoce cene novih tehnologij in ogromne razlike med aktivnimi in pasivnimi obrestnimi stopnjami je to docela "nepotrebno".
Po drugi strani pa ima npr. primerljivi paket pri ABN-AMRO ze par let narocnino 2.75 EUR, ki je po mojem mnenju cisto primerna (da tega, da za zelo kvaliteten hosting+email paket zdaj placujem ca 15 EUR za celo leto, pred desetimi leti pa sem toliko dal za 1 mesec, niti ne omenjam). Skratka cene povsod padajo, razen v Sloveniji se vedno furajo kuhanje zabe, folk pa si zatiska oci.
Primerjati cene s tistmi pri NLB ali UniCredit pa je slaba izbira, ker sta to nedvomno najdrazji banki v tej drzavi.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Je možno pri nas tako kot v tujini dobiti kje viso (po možnosti tako ki nagrajuje nakupe), s tem da ni treba menjati banke. Sem pri NLB, pa se lenuhom ne da niti odgovoriti na vlogo za izdajo vise.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Dvomim da kot NLB uporabnik ne uporabljaš Klik NLB. Zakaj potem jamBraš, naroči si kartico preko Klika. Sem jo dobil v enem tednu po oddaji naročila.