NAJBOLJŠI SLO RAPERJI !!!

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Ma oboji so eni pajaci, wannabe gengsterji...

Podpis.

Meni osebno en naj rap komadov, tip je sedaj smo še v produkciji downbeat/chill scene, in je car na beatport lestivicah. Trenutno na turneji v USA.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Ma oboji so eni pajaci, wannabe gengsterji...

Se strinjam ... prou sramoto si delajo. Noben od njih ni R od reperja. za trkaja lahk rečm, da je dosegu rock bottom svoje kariere ... Zdaj prepeva z nekimi komaj polnoletnimi amaterji, ki jih poslušajo 15-letnice
bonk.gif

Od slovenskih bolj znanih so mi všeč kosta, n'toko, pižama, ali en, klemen pa tud zlatko mi je kul zaradi optimističnega pristopa in določenih sporočil v komadih. Doša je seveda tud ok, morda malo preveč jezen za moj okus.
cool-1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Ja res, Slovenski Rocky, ki je priplezal do uspeha s trdimi pestmi, ker je tough life in da ghetto of Lublana preživel, ko je 50 metkov prestregu in mu je bla ulca edina sql.... Res je težko enim v lajfu!

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Ruggedman pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Eden najboljših kar jih scena premore...

https://www.youtube.com/watch?v=c_lihdFDQ9k

hysterical-1.gif

Očitno nimaš pojma kdo je Nemir...kar nazaj Trkaja poslušat...
rolleyes-1.gif

scepec mobb deepa (surival of the fittest), mal george clintona/ice cubeovga (one nation under ...), scena iz fight cluba, zelo originalen in avtohton zacetek (vse od rockya, icecuba, itd, itd) in za konec dodas pitched refren

how f. original
crazy1.gif

-2 (pa se to bolj za effort)

Ruggedman

Zelenc'
1. jun 2012
6
0
1
Niti eno niti drugo, niti ga ne poznam osebno. Je pa definitivno eden bolj podcenjenih rapperjev na sceni, kdor pač ceni velenjski rap, ceni tudi njega in njegov flow, sploh na starejših zadevah.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.764
1.567
113
Emona / Carnium
Velenjski rap? Fu£ bo£ši od šoštanjskega!
Vsi ti fantje so veseli, da si izpolnjujejo "childhood fantasies". To je vse. Niso niti izvirni, niti ne počnejo glasbeno kaj posebnega. Skratka, rapanje o drami v lajfu pri 18ih (še slabše pri 25ih), ki se niti zgodila ni. Ufuravanje.

Ruggedman

Zelenc'
1. jun 2012
6
0
1
Torej je boljša pot rapat tak kot Trkaj? Mislim, pičkasto pa z vsakim pop drekom ki ima 5 minut cajta?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Torej je boljša pot rapat tak kot Trkaj? Mislim, pičkasto pa z vsakim pop drekom ki ima 5 minut cajta?

isto s. drugo pakovanje bi rekli