najboljše kar se da dobiti do 1000 Eur?

zigre

Zelenc'
12. jan 2010
10
0
1
picasaweb.google.si
vredu bom pa še jaz prosil za pomoč....kupujem prenosnika do 1000 eur, toleranca +200eur ;
rabil bi ga za obdelavo slik in pa tudi za kakšne programe, ki zahtevajo boljšo grafično, tako bi potreboval vsaj grafično 1GB,
ter lepo bi bilo screen resolucije 1900*1080 glavno full HD, ter seveda 4GB rama.....?
sicer sem nameraval kupiti:
http://www.notesniki.si/artikel/689/Sony-VAIO-VGN-FW54M.html
ali
http://www.mojedom.si/S76/A121...367b75819023602
katerega naj izberem?
Lahko pa daste še kake druge predloge......

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
no jaz še svojega sony-a še nisem dobil, pride pa jutri ziher. se že veselim
smile-1.gif

kupil sem ga preko mediamarkt.de

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
trenutno sem v Nemčiji in izdelek mi dostavijo meni najbližjemu mediamarktu. če imajo dostavo v slovenijo pa nebi vedel...verjetno je nimajo.... lahko pa pokličeš na tisto številko za naročanje izdelkov in vprašaš, so zelo prijazni in radi ti bodo odgovorili.

lp

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
A kdo mogoče ve odgovor na tole vprašanje preden se spravim v nakup prenosnika?

Citat:
Uporabnik kwa pravi:
...zadnji....

mogoče kdo ve, kako je z novimi i7 in i5 procesorji?....sem videl, da je Sony že dal ven F serijo z temi novimi procesorji, se mogoče kej ve kdaj bo kaj več izbire...kako je z ostalimi firmami glede tega.....kakšne bojo cene....?

je sploh smiselno zdej kupovat prenosnike z temi Core 2 Duo procesorji po teh cenah...?

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
A kdo mogoče ve odgovor na tole vprašanje preden se spravim v nakup prenosnika?

Citat:
Uporabnik kwa pravi:
...zadnji....

mogoče kdo ve, kako je z novimi i7 in i5 procesorji?....sem videl, da je Sony že dal ven F serijo z temi novimi procesorji, se mogoče kej ve kdaj bo kaj več izbire...kako je z ostalimi firmami glede tega.....kakšne bojo cene....?

je sploh smiselno zdej kupovat prenosnike z temi Core 2 Duo procesorji po teh cenah...?

poglej Sony F serija ....so rekli, da začnejo prvega februarja in ewo ga res je tu
cheer.gif
....
večje so obljubili marca, tako da jest še mal čakam....
wink-1.gif