Mater, ampak na špagete strest omako iz kozarca je tko, k bi vozil Mercedeza na pedala.
Za na hitro je malo morje receptov, za osnovo rabiš pa pelate, pa česen, sol poper in baziliko. Deset minut po tem, ko zavre voda za špagete je na krožniku.
Za "Boloneze" ragu al karkoli že rečete mesni paradižnikovi omaki, pa rabiš par ur, da je nerejeno prav.
Pri nas se za na hitro velikokrat kuha Carbonara, narejen tok hitr kokr se kuhajo špageti.
In ja, ni odgovor na vprašanje, sam kupit narjeno omako je res greh.
Za na hitro je malo morje receptov, za osnovo rabiš pa pelate, pa česen, sol poper in baziliko. Deset minut po tem, ko zavre voda za špagete je na krožniku.
Za "Boloneze" ragu al karkoli že rečete mesni paradižnikovi omaki, pa rabiš par ur, da je nerejeno prav.
Pri nas se za na hitro velikokrat kuha Carbonara, narejen tok hitr kokr se kuhajo špageti.
In ja, ni odgovor na vprašanje, sam kupit narjeno omako je res greh.