Nw vem zakaj se ne delajo gume z globljimi profili. Se poveča hrup? Ne rečem racing gume ne rabijo peofila, za nas smrtnike bi kak milimeter več prav prišel.Novi predpisi: avtomobilske pnevmatike lahko uporabljamo dlje
V gumarski panogi buri duhove nova uredba, ki bo določala, da lahko gume ostanejo v uporabi veliko dlje kot zdaj.www.zurnal24.si
To je res, zato sem racing gume izzvzel. Kaj pa pomeni 1,6mm po mokrem, pa tudi bolje da ne razpravljamo. Dooooosti hujši rizik kot 2 mm več profila skozi ovinke.Bolj kot je profil globok, bolj se pod vplivom sil deformira in za vožnjo skozi ovinke guma z visokim profilom ni nekaj kar bi si človek zelo želel.
Ni pokrito, niti bosna, CG, albanija.Kaj pri Tesli dela prenos podatkov v Jugoslaviji?
Mislim Srbija Bosna Makedonija??
Isto sranje torej kot vw.Ni pokrito, niti bosna, CG, albanija.
Edina varianta hot spot wifi preko.lokalne simke v telefonu (ali pa kakšnega paketa pri svojem ponudniku).
No ja, nobenega bremzanja ni, piskanje se pa izklopi z dvema klikoma gumba na volanu.Še pred kratkim sem se posmehoval lastnikom letošnjih VAGov ker jim avti kot hitrostno omejitev berejo vse, kar spominja na znak za omejitev hitrosti. Npr. nalepko na riti avtobusa. In jim nato na polno bremzajo in piskajo avti. No, po zadnji nadgradnji SW na bimerju me je doletelo isto! K sreci vsaj piska in bremza ne!
Ja, iz Ljubelja dol lahko picis 130km/h, mislim da na obe strani. No vsaj dokler se navigacija ne zbudiSeveda upošteva tudi navigacijo ampak vizualno prebran znak za omejitev "povozi" oznako za omejitev iz navigacije.