NAGRADNA IGRA: Z Buryo zapelji BMW 1M *DELETED*

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
malo offtopic: kak so mi brezvezne te nagradne igre, ko dobiš za en dan, vikend ipd. avto na posojo. Kaj za vraga naj počnem z njim? Bencin moram plačat, samo strah me bo, da ga bom kje razbil in plačal odbitno franšizo
bonk.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
In ta vožnja bo najbrž na poligonu, pa še to boš mel inštruktorja zraven in ti bo utrujal, kako drage so gume za ta avto. Sploh zadnje.
hysterical-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Če mi ga dajo za en dan na praznem vranskem ali pa na grobniku... Pa v bistvu za 2 uri je dost, pol grejo itak gume v smeti
evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.038
11.157
113
jas imam drugi problem, da mi ga ta avto niti malo ne dvigne...tako da niti lajka ne morem stisnit.

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.519
14
38
37
Dolenjska
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
In ta vožnja bo najbrž na poligonu, pa še to boš mel inštruktorja zraven in ti bo utrujal, kako drage so gume za ta avto. Sploh zadnje.
hysterical-1.gif

Piše v splošnih pogojih, da je nagrada predstavitev Burye in krajša vožnja BMW 1M z inštruktorjem na sovoznikovem sedežu...

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Chimay pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
hysterical-1.gif

Piše v splošnih pogojih, da je nagrada predstavitev Burye in krajša vožnja BMW 1M z inštruktorjem na sovoznikovem sedežu...

Pa ne se hecat
hysterical-1.gif
Pol je še vreča krompirja 3x bolj uporabno darilo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Chimay pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
hysterical-1.gif

Ga lahko kar majo.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Chimay pravi:

OJOJ
hysterical-1.gif

Pa kaj se kaj služi s temi lajki? Ker tukaj je sam to fora, pa nič drugega. Očitno so eni kar resno vzeli to klikanje po netu in zasluži 250€/dan. Baje bomo dobili same milijonarje.
grin1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Služi se ne ampak gre se za promocijo, za prepoznavnost in facebook s tem like oz. všeč mi je gumbom je čist idealen, ker je vse zastonj.

Recimo, ti "lajkaš" in to potem vidijo vsi prijatelji, potem eden od tvojih prijateljel to "lajka" in vidijo njegovi prijatelji, in tako naprej se bo prepoznavnost burye večala.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Samo to striženje ovc na FB se je pa res razširilo do onemoglosti. Potem pa imaš razne strani ''neverjeten posnetek reševanja iz gorečega vozila'' in seveda zraven: ''klikni like za ogled''.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Chimay pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
hysterical-1.gif

bonk.gif

To pa je res krnekaj, mogoče za mulce mlajše od 18 let.

Reklama pa takšna kot da ponujajo krog na "nordšlajfe" z BMW testnim voznikom in nekaj več konjičkov pod haubo.