Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zanima me kje lahko kupim kakšno naglavno ruto, moško, malo drugačno od ostalih. Gledal sem v army shop, pa žal nimajo nič na zalogi. Zanima me bodisi online nakup, ljubljana ali pa gorenjska.
Lahko je kapa, ruta, trak, zapestni trak, podkapa, lahko jo daš čez usta, da se obraniš prahu... Pa še material je dosti boljši kar se mene tiče... elastičen in mehak.
...vem, da so jih imel predkratkim v MayaMayi za 4 €!
V Iglu sport so jih imeli tudi ženski model, otroški model, več modelov za moške. In jasno 100 barv na voljo.
Tale "buff" je zakon. Lahko ga uporabljaš za smučanje, pohodništvo, trekinge, safari
Evo, jo že imam. Začuda so jo imeli v mojem kraju, firma wind x-treme. Zakon, ni kej, glava diha, kombinacij je ogromno, v glavnem zelo zadovoljen. Hvala za nasvete.
Samo čakal sem kdaj se bo nekdo pojavil s takim vprašanjem! Ja zelo gejevska zadeva, še bolj gejevsko pa izpadeš ko jo imaš pod čelado na kolesu ter pobrite noge... Vsi geji se za mano obračajo
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.