Če voznika ni v vozilu ko ga poškoduješ je nezakonito "pustiti listek". Poklicati je potrebno policijo. Samo povem... za tiste, ki imajo očitno 15 let in več izpit, da malce obnovijo znanje
Ti se kar smej, meni je doma do pleha+kar fajna udrtina. Tudi sam pazim kje parkiram no potem pa doma.Hja, seveda si kriv, parkiral si poleg mamic (žensk)
/s
Vem da je stara tema, ampak nikakor mi ne da miru...kakšno vezo ima število prevoženih kilometrov s poškodbami parkiranega vozila?Se pac dogaja, ce z avtom delas 60k+ letno.
Več kilometrov = več parkiranj. IMHO...Vem da je stara tema, ampak nikakor mi ne da miru...kakšno vezo ima število prevoženih kilometrov s poškodbami parkiranega vozila?
Če več voziš avto, to pomeni, da je manj časa parkiran...IMHOVeč kilometrov = več parkiranj. IMHO...
Ali pa je vec casa parkiran na ne-domacih parkiriscih, ko si na poti? Neverjetno kaj vse je potrebno pojasniti.Če več voziš avto, to pomeni, da je manj časa parkiran...IMHO
Več kilometrov = več parkiranj. IMHO...
Pa saj ne voziš non-stop...Če več voziš avto, to pomeni, da je manj časa parkiran...IMHO
Pa najbrz tudi v Hamburgu nimajo sestankanv avtomobiluPa saj ne voziš non-stop...
Al delaš postanke (parkiranje) al delaš xx km po okolici mesta (poslovno) in spet xx krat parkiraš, pa še doma, pa... da ne naštevam...
Tisti, ki peljejo LJ - Hamburg tudi naredijo kak postanek, a ne?
No, primer:Bolj odvisno kje parkiraš in ali imaš vlečno kljuko zadaj ali bullbar spredaj...
Na domačem parkirišču pred blokom si prepuščen vsem svetnikom kaso zavarovanja.
Imajo, "nekatere prijateljice noči", če te že zanima...Pa najbrz tudi v Hamburgu nimajo sestankanv avtomobilu
Ni potrebno...je pa nekatera pojasnila prav fino brati...Neverjetno kaj vse je potrebno pojasniti.
In to je edina zadeva, za katero se bos peljal v Hamburg, sigurnoImajo, "nekatere prijateljice noči", če te že zanima...
Če vključi "Sentry mode", ali nekaj takšnega. Ki tudi dobro papca baterijo, če se prav spomnim? Me brez težav popravi, kdor bolj pozna.Tesla snema z vsemi kameri non stop.
Zakaj bi sam plačal? Kaj ni imel zavarovanega avta?Znanec, ki ima Teslo je na tak način ujel nekoga, ki se mu je zabil v parkiran avto. Tesla snema z vsemi kameri non stop.
Posledica - ko so ga dobili, je moral povzročitelj sam plačati škodo na Tesli, ki je bila cc. 7k€. Če je dal tudi svoj avto na popravilo pod kasko - parking, pa je bilo še toliko dražje..
Nauk - če kdaj podrajsate Teslo, ne zbežite..