Nadzor interneta

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Zdravo!

Zanima me s katerim programom lahko malce nadzorujem kaj se dogaja na mojem računalniku, ki ga uporablja kar nekaj ljudi. In vedno je pobrisana zgodovina. kako najlažje in najbolj preprosto.

lp

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
A je tale KeyLogger brezplačen al je to kkšne prevara pa se ti na računalnik naseli cela kolonija neželjenih aktivnosti?

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
ta ni brezplačen ne naseli pa se tudi nič nena
poglej na pašnikih dobiš lahko ........ program

B81

22. jul 2007
37.832
11.072
113
Hmm...kje pa se v procesih to vidi, da pogledam, če ni bil kak intruder v pisarni?
smile-1.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
jaz mam eno varianto keyloggerja inštalirano na domačem PC, smo trije uporabniki gor. zapiše se ti vsaka pritisnjena tipka na tipkovnici, zabeleži se torej vse tudi, kateri program je bil zagnan kje je bilo kaj napisano ipd. vsi podatki se ti shranijo v .txt datoteko. toplo priporočam. program pa sicer teče v ozadju.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Toplo priporočaš za kaj? Špijuniranje za drugimi uporabniki? Bi vam bilo kul, da nekdo prebira kaj se pogovarjaš po skypu, vidi vaša gesla itd?
crazy1.gif

Sicer nočem moralizirat, samo opozarjam, da taki pristopi niso kul. Če nočete da kdo serje po vašem računalniku, naredite ločena uporabniška imena in po potrebah omejite pravice. Se mi zdi to veliko bolj normalen pristop h kontroli, kot skrito špijuniranje.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Toplo priporočaš za kaj? Špijuniranje za drugimi uporabniki? Bi vam bilo kul, da nekdo prebira kaj se pogovarjaš po skypu, vidi vaša gesla itd?
crazy1.gif

Sicer nočem moralizirat, samo opozarjam, da taki pristopi niso kul. Če nočete da kdo serje po vašem računalniku, naredite ločena uporabniška imena in po potrebah omejite pravice. Se mi zdi to veliko bolj normalen pristop h kontroli, kot skrito špijuniranje.

wacko ....
sicer se načeloma strinjam s tabo. ne bom razglagala zakaj in kako, je pa to za moje otroke namenjeno in ja so ločeni up. računi

zakon

Guru
16. maj 2008
8.825
849
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
crazy1.gif

zmaga.gif

Očitno imate nekateri slabo vest da kontrolirate svoje otroke. Ni lažje uporabljati programe, ki blokirajo določene strani. In ti isti ljudje se potem bunijo o posegih v varstvo podatkov itd.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
crazy1.gif

wacko ....
sicer se načeloma strinjam s tabo. ne bom razglagala zakaj in kako, je pa to za moje otroke namenjeno in ja so ločeni up. računi

Veselo branje! Upam, da zaslediš kakšno erotično dopisovanje 14 letne hčerke s tipom, kar te bo še doooooooolgo časa morilo
wink-1.gif

Bogi otroc... kot da ni zadost, da si blesave profile na facebooku odpirajo, zdaj še starši vedo za vse njihove privat pogovore
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
@zakon, če je tvoj odgovor letel name:
nimam slabe vesti, slabo vest bi imela, če bi se mi fučkalo kaj otroci počnejo na računalniku. in ne gre se samo za blokiranje določenih strani (tudi to mam)...
sicer pa, pravim, da ne bom v detajle razlagala. imam svoje razloge.

@wacko, whatever you think it doesn't matter to me
smirk-1.gif

3746

Zelenc'
5. apr 2011
2
0
1
Zanimiva tema . Registriral sem se ker imam nekaj vprašanj .Prosim če mi lahko gdo odgovori.
Sumim da me v službi nadzirajo. Uporabljam portable brskalnike in OperaTor portable.
Ali lahko vseno vidijo kaj sem delal na računalniku.
Ali lahko na serverju vidijo kje sem bil z OperaTor.
Vnaprej hvala za morebiten odgovor.
Lp

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Džizs saj pa vaši otroci niso v zaporu za tako "nadzorovanje". Dobro, bi še razumel, da se nadzoruje res neke grozne stvari na internetu, pa še to je stvar vzgoje kaj bo otrok sploh iskal. Pa če tudi bi iskal za kako "prepovedano" stvarjo je odvisno od vzgoje ali bi to tud sam naredo, mogoče koga pač zanima, naredo ne bi, starši bi pa seveda ponoreli, ker je iskal neko stvar, katere vi nočete. Da ne omenjam p0rn0 strani, ki BDW niso nič groznega, tudi za 12 letnika ne.
Nočem se spuščat v ogromno debato, pač povem svoje mnenje, če je že naletelo tako, čeprav je nekako offtopic.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
btw, wacko ... koliko otrok pa maš?

Nimam otrok, si pa predstavljam kako bi se počutil, če bi meni starši pred 10 leti izvajali tako hardcore verzijo špijuniranja in brali moje pogovore. Računalnik je bil v dnevni sobi, videli so kaj približno delam, niso pa videli mojih pogovorov. Ko sem bil kdaj sam, sem pa celo umazane strani z nagimi babami pogledal, pa sem vseeno preživel
smirk-1.gif

Danes sicer imam zaradi administrativnih razlogov gesla od vseh članov familje za vse (nekje tudi za spletno bančništvo), pa mi tud na misel ne pride, da bi šel komurkoli, kadarkoli prebirat osebne stvari, ker to je bolno. Pika. Pejt še tipu od hčerke kondom gor nataknt, Mejduš
stupid-1.gif

over & out

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Da.

Nehaj poceti nelegalne stvari in druge neumnosti, ki nimajo nobene zveze z delovnimi obveznostmi, pa se ne bo treba skrivati.

Ce bi bil zaposlen pri meni, bi te zabrisal ven ze zato, ker se trudis nekaj skrivati, torej pocnes nekaj nedovoljenega.