Nadgradnja viste na 7

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Pri roki imam že Firefox, tako da nima smisla ga še enkrat dol potegnit.
wink-1.gif

Lahko pa predpostavimo, imam Windows 95 ali pa hipotetični Windows 7 brez IE, pol pa:
- START / Run...
- ftp , OK
- in pol tipkaš (kar ni poševno pisano):
ftp> open releases.mozilla.org
User: ftp
Password: bla@bla.com
ftp> bin
ftp> cd /pub/mozilla.org/firefox/releases/3.5.5/win32/en-US
ftp> get "Firefox Setup 3.5.5.exe" ffsetup.exe
ftp> !ffsetup
ftp> bye

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
In kaka razlika je v tem, da je MS sedaj dal v E varianto Win7 seznam browserjev, iz katerega izbereš nartaljubšega in ti ga inštalira?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Da ima IE je edino pravilno. Vsak si naj doinštalira, kar mu bolj paše. Tisti, ki jim pa postane slabo, ko pogledajo IE, ga pa po novem lahko tudi odinštalirajo

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Kaj še vedno se nebo dalo nadknadno dati windows medio player, ker jo pogrešam za kake linke. Bo sploh kdaj prišla???

Hvala!

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
831
42
28
Malo si bom sposodil temo
grin1.gif

Ker sem se odločil, da bom kupil licenčno verzijo Oken, me zanima če je dovolj da v že nameščeni enaki različici
(kupljeni na "tržnici"
d055.gif
) samo zamenjam product key in izvedem aktivacijo ali je potrebna ponovna kompletna namestitev.

Ta druga varianta mi ni ravno všeč, ker mi potem ne gine 1 dan ponovnih namestitev ostalega SW-ja
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Če niso na "tržnici" kaj pacali globje po sistemu, imaš opcijo Change Product Key in bi moralo delati

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz

kako poteka nadgradnja silovega hp-ja? http://pest.si/d2e
Je že kdo delal?

S kartico plačam hp-ju 40€, kaj pa potem? Čakam na plošček, ali potegnem z neta?
Se ohranijo že inštalirani programi?

sicer piše, da se plačajo stroški pošiljanja v višini 40€, sam je mau velik za en plošček
confused-1.gif

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
831
42
28
Da malce osvežim tole temo; na prvem sistemu je šla aktivacija bp.
cool-1.gif

Zataknilo se je pa pri drugi mašini, kjer so ravno tako nameščeni enaki Windowsi iz "pašnika" kot na prvi - z drugim originalnim ključem je ne morem aktivirati, ker mi javlja napako "invalid product key" - verjetno zato,ker mi Okna tam javljajo "non-genuine copy"

http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Windows-7-activation-error-invalid-product-key
"The product key won't be valid if you're running a non-genuine copy of Windows."

Product ID je enak kot pri prvi mašini, zato predvidevam, da aktivacija z drugim licenčnim ključem in istim product ID-jem ni mogoča.

Preden se obrnem na M$ - ali se da Product ID (ne mislim product key) prebrati iz originalnega CD-ja, tako da ponovna namestitev ne bi bla potrebna ?
sprasujem se.gif

*ebi ga, nekak se hočem temu izognit, če se le da
evil.gif