Citat:
Uporabnik softi pravi:
torej kralja?
dej enkrat v eni objavi strni pogled.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz sem ponosen na Slovenijo, kot neko lepo deželo. Kot si ponosen na svojo bajto naprimer, pač v malo večjem merilu.
Kar se pa tiče zgodovine, nas pa že v šoli učijo, da smo bili vedno hlapci. Tudi razna obvezna čtiva so taka, da ni čudno, da imamo največ samomorov. To je zgrešeno, to imajo sosedje bolje poštiman.
Lahko bi bili ponosni na soline ali na kranjsko klobaso, ni važno kako zgrešeno, samo da je pozitivno. Ne, Slovenci furamo depresijo, sosesko zavist in zdaj ko tujih gospodarjev ni, smo si sami še slabši.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
hehe...
zakaj si tele slikce ne daš v avatar?
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
nisem tega rekel.......časi so bli čudni.....ampak samoupravnih veleumov se nam pa res ni blo treba! Pred 1935 bi blo čist OK
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
Mah mi smo en mal čudn folk... v AO nam ni blo všeč, je bla kao ječa narodov... SHS smo na brzaka sparili s Srbi in tist je šele bla ena gnila kraljevina, klerikalno zatohla... o SFRJ je škoda govort... totalitarizem, komunizem, inflacija, bencin na bone itd... bljak
zdej pa spet vsi pizdimo ... nad Slovenijo, nad Evropo... eni za vsak slučaj še mal nad ZDA... hm
Kaj bi mi provzaprov radi?