Naciji so že (spet) v Sloveniji

Oakey

Majstr
3. feb 2016
907
555
93
Joj kako naivno! Pa še kakšna napaka!

Fantič misli, da je big frajer, ko je šel lepit nacistične parole. A se tule sploh kdo zaveda, kaj so nam nacisti storili ?!!! Da so nam uničili državo in ljudi, nekaj generacijam so ukradli življenje ! Moji starši so odraščali brez osnovne šole, delali so jo šele kasneje ... ob delu ! Imeli bi popolnoma drugo kvaliteto življenja, če bi nas nemci pustili pri miru !!!

Cepec! Pa tvoji somišljeniki tudi! :gorjaca:

A si kdaj slišal za "efekt metulja"? No to lahko preneseš še na zgodovino.

Kaj pa če je ravno zaradi Hitlerja svet danes boljši, ker je spremenil tok dogodkov po svetu in so se stvari razvijale drugače kot bi se sicer. Kaj pa če bi bilo danes veliko hujše stanje, če ne bi nacisti takrat delali sranje in se je preostanek sveta vzel skupaj in postavil stvari na svoje mesto?

Si kdaj slišal, da je katastrofa na eni strani dejansko priložnost za nekaj dobrega? Požar v gozdovih, ki naredi prostor za novo boljše rastje. Ali pa asteroid, ki je priletel na Zemljo in nam ljudem omogočil razvoj, ker je iztrebil 97% živalskih vrst, med njimi dinozavre. Nemčija je kot popolnoma porušena država po 2.svetovni vojni kljub katastrofalnim razmeram uspela v nekaj desetih letih narediti najbolj razvito državo, ki je v družbi top 5 najbolj razvitih držav - za razliko od Titove Jugoslavije, ki je bil pa en velik FAIL glede razvoja in to v istem obdobju kot Nemčija. Jugoslavija je bila en velik poraz, ravno toliko da ni bilo treba sekat s kamnito sekiro.

Ne glej na dogodke tako katastrofalno. Zame je 2.svetovna vojna nek oddaljen dogodek, ki je pustil velike posledice svetu, z njim nisem imel neposrednega stika, za razliko pa sem s komunistično Jugoslavijo imel. In me zato neki debilni plakati ne ganejo, pravzaprav mi dol visi zanje.

I

Izbrisan uporabnik #9334

A si kdaj slišal za "efekt metulja"? No to lahko preneseš še na zgodovino.

Kaj pa če je ravno zaradi Hitlerja svet danes boljši, ker je spremenil tok dogodkov po svetu in so se stvari razvijale drugače kot bi se sicer. Kaj pa če bi bilo danes veliko hujše stanje, če ne bi nacisti takrat delali sranje in se je preostanek sveta vzel skupaj in postavil stvari na svoje mesto?

Si kdaj slišal, da je katastrofa na eni strani dejansko priložnost za nekaj dobrega? Požar v gozdovih, ki naredi prostor za novo boljše rastje. Ali pa asteroid, ki je priletel na Zemljo in nam ljudem omogočil razvoj, ker je iztrebil 97% živalskih vrst, med njimi dinozavre. Nemčija je kot popolnoma porušena država po 2.svetovni vojni kljub katastrofalnim razmeram uspela v nekaj desetih letih narediti najbolj razvito državo, ki je v družbi top 5 najbolj razvitih držav - za razliko od Titove Jugoslavije, ki je bil pa en velik FAIL glede razvoja in to v istem obdobju kot Nemčija. Jugoslavija je bila en velik poraz, ravno toliko da ni bilo treba sekat s kamnito sekiro.

Ne glej na dogodke tako katastrofalno. Zame je 2.svetovna vojna nek oddaljen dogodek, ki je pustil velike posledice svetu, z njim nisem imel neposrednega stika, za razliko pa sem s komunistično Jugoslavijo imel. In me zato neki debilni plakati ne ganejo, pravzaprav mi dol visi zanje.

Kaj pa, ko ti pridejo cigani na vrata, tebe prefukajo, babo in hčero preyebejo ... pokradejo vse kar si celo življenje šparal in na kup nosil, da bi vam na stara leta bilo malce bolje na tem svetu ...

Kaj? Se jim boš na koncu zahvalil, za njihova dejanja?

Oakey

Majstr
3. feb 2016
907
555
93
pa dobr da se ne mečete ob tla tudi za dogodke iz časov Napoleona, ali pa še bolje Julija Cezarja...saj je isto.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.637
2.685
113
še v SLO - ampak komaj
Ehm - ne bo čisto držalo. Zelo redke so bile vojne, kjer je “napadalna” stran s tako silo in dosledno iztrebljala ljudstva na osnovi verske pripadnost, rase ali telesnih oziroma umskih hib. In to je največji zločina nacizma, ne sama vojna in grozote, ki jih pač vojne povzročajo.

Naslednja velika groza WWII pa je bil obseg kako so vojne akcije bile uperjenje proti civilnemu prebivalstvu - tu pa sta obe strani močno pretiravali in se nobena ne more ravno pohvaliti z humanostjo.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.971
6.219
113
blizu močvirne prestolnice
Kako ne? Vojna med boljševiki in manjševiki, potem genocid nad Afrikaaanerji, genocid Hutujev nad Tutsiji, potem holodomor tvojega idola nad nedolžnimi Ukrajinci...

• Všeč mi je
Reactions: Oakey

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.245
3.691
113
Kaj pa, ko ti pridejo cigani na vrata, tebe prefukajo, babo in hčero preyebejo ... pokradejo vse kar si celo življenje šparal in na kup nosil, da bi vam na stara leta bilo malce bolje na tem svetu ...

Kaj? Se jim boš na koncu zahvalil, za njihova dejanja?
Seveda, valjda ne boš rasistična svinja.:evil:

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Še screnshot ker bodo gattoviči & Co ljubitelji črncev množično prijavljali na FB.

Priponke

• 20181124_130212.jpg
    20181124_130212.jpg
    564,1 KB · Ogledi: 149
  • Všeč mi je
Reactions: Oakey

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Resnica je še bolj globja in sicer da je ta mladoletnik samo izgovor za prikrivanje rdečega đihadista. Popolnoma enako kot rušenje RTV SLO kamere z avtomobilom.

netko

Guru
25. jul 2007
6.978
2.267
113
Joj kako naivno! Pa še kakšna napaka!

Fantič misli, da je big frajer, ko je šel lepit nacistične parole. A se tule sploh kdo zaveda, kaj so nam nacisti storili ?!!! Da so nam uničili državo in ljudi, nekaj generacijam so ukradli življenje ! Moji starši so odraščali brez osnovne šole, delali so jo šele kasneje ... ob delu ! Imeli bi popolnoma drugo kvaliteto življenja, če bi nas nemci pustili pri miru !!!

Cepec! Pa tvoji somišljeniki tudi! :gorjaca:
Res je ce bi nas nemci pustili pri miru bi nam bilo lepse, ker zelo verjetno nebi doziveli komunizma v vsem svojem sijaju... btw objokujes svoje starse, ki so revezi ostali brez izobrazbe in pozabljas pa na vse tiste, ki jih je komunizem izbrisal