nabijanje računa

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Potem pa se enkrat poklici in upaj, da dobis kaksnega drugega, ki se bolj spozna na te zadeve... Ali pa jim pisi mail ...
Enaki problem sem imel jaz pred kakšnim letom. Vsake par dni se mi je na paketu itaq đabest pojavila dodatna poraba (hvala bogu le) 0,10€. Klical sem na mobitel in mi niso znali povedati od kod dodatna poraba. Edino kar so mi znali povedati, da ne izvira iz klicov v mednarodnem prometu. Imel sem še neporabljene minute. Kar so mi znali svetovati, je bilo da počakam na račun in takrat reklamiram račun, če bom sumil da nekaj ni v redu.
Zanimivo, da mi od tedaj naprej več ni zaračunavalo ničesar, tako da potem tudi računa zaradi tistih 70-80 centov nisem reklamiral, ker se mi ni niti dalo pisati zahtevka zaradi tega.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pojdi na portal http:\\moj.telekom.si , tam si uredi povezavo na Mobitel, kjer si lahko aktiviraš razčlenjeni račun, ki vsebuje vse aktivnosti.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik makedonc pravi:
Ker jaz sem neko aplikacijo potegnil, kao zmanjšuje porabo baterije in od takrat naprej so mi zaračunavali 3 smsje na mesec,
preglej med smsji, če si dobil kake pogoje od številke 3223?

Kolega je na SGSII naenkrat imel med posodobitvami za telefon ''posodobitev za baterijo''. Je to to?

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
Ce mas androida, ki po moznosti ni HTC, lahko da ti ignorira SMS ce je wap push. Eni to "znajo"

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Sedaj zadostuje kakršenkoli certifikat, ki je na tvoje ime. Če ga nimaš, pa moraš na Mobitel po njihov certifikat ali po ustrezno geslo

makedonc

Pripravnik
4. okt 2007
149
7
18
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik makedonc pravi:
Ker jaz sem neko aplikacijo potegnil, kao zmanjšuje porabo baterije in od takrat naprej so mi zaračunavali 3 smsje na mesec,
preglej med smsji, če si dobil kake pogoje od številke 3223?

Kolega je na SGSII naenkrat imel med posodobitvami za telefon ''posodobitev za baterijo''. Je to to?

Ja, to je to..

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa kak za vraga ti lahko to kar tako vsilijo med posodobitve? Virus? Android = fail?

Sem klical zdaj kolega in je rekel, da ni namestil, ker ga je vprašalo če pusti, da mu aplikacija dostopa do imenika.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sam da bi android potem sam pošiljal sporočila al kako?
confused-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
lahko ja, sem imel nameščeno eno app (Radio) k mi je sama od sebe v UK pošiljala SMSe....

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
A ni treba za razčlenjeni račun izpolnit neko pogodbo na prodajnem mestu?
Pojdi na https://monitor.mobitel.si/ . Če imaš digitalno potrdilo od Pošte, Halcom ali NLB se lahko registiraš. Samo številko zadnjega računa moraš vpisati. Potem se naročiš na elektronski razčlenjeni račun in sproti vidiš razčlenjeno porabo.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
lahko ja, sem imel nameščeno eno app (Radio) k mi je sama od sebe v UK pošiljala SMSe....

Enako lahko rečeva za aplikacijo WhatsAPP, katera sama od sebe pošlje sms obvestilo, kako dobra je ter da ima podporo še za vse ostale OS osebam iz kontakta
wink-1.gif

Lp.

PaCiEnT_666

Pripravnik
22. nov 2007
72
0
6
to se je tud men dogajalo ... malo pobrskal po internetu in instaliral airpush detector, ki mi je zaznal eno aplikacijo, ki povzroca te oglase ... bom videl ce bo pomagalo in tistega zelenega plusa v zgornjem levem kotu ne bo vec ...

drmr

Pripravnik
27. feb 2009
379
0
16
dolenska
Jaz sm dobilSMS iz št.6060 "imate neprebrana sporočila" ko pa sm pogledal sm dobil 3 ali 4 SMS-e in mi je zaračunalo 4,98€.Klical sm na mobitel pa so mi rekli da je ta številka od drugih ponudnikov in da naj pošljem nazaj SMS na 6060 STOP.Baje obstaja obrazec za blokado takih ponudnikov katerega izpolniš na mobi centru.
jezen.gif