Nabavit C3 če ne rabim fotiča, 3G in ostalega...?

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Baje 20EUR če skleneš za 24mesecev, 3G ne rabim je WIFI gor, če pa ne pa pač potrpiš, za forume in to 3G nima nekega baš učinka ker je itak par kb vse skupaj. Fotič je 2MP, sej bi mel 5MP sam ni vredno +100EUR da nabavim E5, mam digitalca za lepe slike, multitasking pa...kaka muzika v ozadju med brskanjem bi bla kul samo spet 100EUR+...ne vem če je vredno. Lahko poslušaš muziko "v ozadju" med brskanjem po operi?

Drugače je telefon kul, tako izdelava in na otip? Al je plastik fantastik?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.078
6.928
113
pri taščici
Od decembra dalje je vecina mojih objav tule napisanih na C3.
Tole z muziko se nisem probal.
Na E5 nisem nasel opcije "mobilni prikaz" in je bilo smotan skoz scrolat strani.
Meni se ne zdi plastik fantastik (glede na vrednost), je pa res da te po vec urnem brskanju lahko zacnejo bolet blazinice palcev. Ne toliko zaradi tipkovnice kot zaradi smerne tipke ce jo pritiskas z vrha.
Ne vem pa zakaj mi noce vcasih objavit daljsega odgovora(500+ znakov). Vcasih je treba 2x "objavit", vcasih niti to ne pomaga.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.078
6.928
113
pri taščici
Pogresam ogled YT filmckov, pa podatkov C3 bistveno manj vlece kot E5. 100 MB mi ne uspe skurit.
Vcasih bi mi tudi priponke v gmailu prisle prav.

PeternelG

Pripravnik
3. nov 2010
158
0
16
37
ŽIRI
imam 3 sošolke, ki imajo ta telefon. Meni se zdi telefon kar plastičen, tipke so dokaj nerodne in trde in pa dvema WiFi nagaja, medtem ko se eni telefon normalno poveže. če res ne rabiš funkcij, ki si jih naštel, potem bo telefon OK, drugače bi pogledal za kakšnim drugim telefonom.